Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Marešova milenka strápnená v priamom prenose: Tri minúty poriadnej hanby!

Petra Faltýnová sa so strojeným úsmevom snažila zachrániť trápnu situáciu. Zobraziť galériu (4)
Petra Faltýnová sa so strojeným úsmevom snažila zachrániť trápnu situáciu.

PRAHA – Zostala v rozpakoch! Česká modelka Petra Faltýnová (36) je ako partnerka Leoša Mareša (38) zvyknutá už zrejme na čokoľvek. Počas nedávneho odovzdávania cien Zlatá hokejka sa ale pred kamerami ocitla v nezávideniahodnej situácii. Kolegyňa Iva Kubelková (37) si totiž na nej v priamom prenose riadne zgustla.

Vychutnala si ju! Petra Faltýnová a Iva Kubelková sa počas víkendu objavili na spoločnom pódiu. Dôvodom bolo odovzdávanie cien Zlatá hokejka. Stret krásnych Češiek však nedopadol úplne ideálne. Mnoho ľudí totiž po vypočutí dialógu dvoch modeliek zostalo v rozpakoch. Dievčence sa síce zvítali s úsmevom na tvári, no pokračovali slovnou prestrelkou.

Verbálny incident rozpútala fotografia s hokejovou tematikou, ktorú Petra na priamy prenos priniesla. Na nej pózuje jej partner Leoš Mareš ako brankár. „Chcela by som upozorniť miestnych hokejistov, že im rastie konkurencia,” poznamenala so smiechom tmavovláska, ktorá na zábere podáva svojmu partnerovi pohár s alkoholom. „No tak, keď mu ten hokej pôjde tak ako pitie, tak to sa tu na ďalší rok znovu stretneme,” odbila tmavovlásku s iróniou v hlase Iva, ktorá priamy prenos moderovala. Narážala tak zrejme aj na potýčku, počas ktorej mal podnapitý Leoš Mareš zaútočiť na fanúšičku.

Zo strany Kubelkovej však nešlo o jedinú uštipačnú poznámku. „Musím ale povedať, čo mi hneď napadlo, keď som tú fotografiu videla. Hneď som si povedala, že Leoš musí byť stále ako betón,” pokračovala v provokácii. „Ivčoooo!” zasyčala Faltýnová, ktorá len nemohúco krútila hlavou.

A hoci bol dialóg oboch dám relatívne krátky, Iva počas neho stihla ešte jeden úder. „A potom som si tiež povedala, že možno máte vo vzťahu hokej,” zaklincovala svoj slovný útok moderátorka. Všetci prítomní boli po celý čas v rozpakoch. No najnepríjemnejšie sa jednoznačne cítila Faltýnová. „Ostatní možno áno, my nie,” uzavrela, pričom bol na nej viditeľné, že sa musí dosť ovládať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu