Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkárka Hriadelová plakala v priamom prenose: Ste blázni, vykríkla!

Lenka Čviriková Hriadelová sa v priamom prenose neubránila slzám. Kolegovia a jej rodina si pre ňu pripravili narodeninové prekvapenie. Zobraziť galériu (11)
Lenka Čviriková Hriadelová sa v priamom prenose neubránila slzám. Kolegovia a jej rodina si pre ňu pripravili narodeninové prekvapenie.

BRATISLAVA – Vyrazili jej dych! Lenka Čviriková Hriadelová (41) zažila počas dnešného vysielania relácie Dobré ráno šok. Kolegovia si totiž pre ňu pripravili spoločne s rodinou narodeninové prekvapenie, ktoré sa odohralo priamo pred zapnutými kamerami. Jojkárka sa od dojatia rozplakala a len ťažko hľadala vhodné slová.

Na dnešný deň len tak nezabudne! Lenka Čviriková Hriadelová dnes oslavuje svoje 41. narodeniny. Táto skutočnosť neušla ani tvorcom relácie Dobré ráno, ktorú plavovláska moderuje. A hoci strávila začiatok slávnostného dňa v práci, rozhodne nemá prečo ľutovať. Jej najbližší si totiž pre ňu pripravili prekvapenie, ktoré by určite potešilo každého.

V závere živého vysielania totiž kolega Pavel Bruchala všetkým divákom oznámil, že Lenka má dnes narodeniny. Moderátorka zostala očividne zaskočená. No keď k nej za spevu skladby Happy Birthday kráčal Miro Jaroš spoločne s jej manželom Petrom a dvoma synmi, neubránila sa slzám dojatia. „Ste sa zbláznili? Vy ste blázni,” zvolala poriadne zaskočená blondínka.

Ako nám po skončení vysielania prezradila, jej partner je na podobné akcie expert. „To je hrozné s tým mojím manželom. Každý rok si pre mňa pripraví nejaké prekvapenie a ja si vždy hovorím, že už ani nemá čo vymyslieť. A aha ho!” poznamenala so smiechom Lenka, ktorá sa v podobnej situácii ocitla po prvýkrát. „Zostala som v rozpakoch. Bol to pre mňa šok,” dodala moderátorka, ktorej manžel by mohol byť inšpiráciou pre nejedného chlapa. Čo poviete?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu