Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belányiová zaskočená v priamom prenose: Kamera ukázala, čo nemala!

Andrea Pálffy Belányiová a Ján Mečiar všetkých v rannom vysielaní pobavili. Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy Belányiová a Ján Mečiar všetkých v rannom vysielaní pobavili.

BRATISLAVA - Pobavila! Andrea Pálffy Belányiová (36) bola dnes hosťom jojkárskeho Dobrého rána spolu so svojím kolegom Jánom Mečiarom (44). Keď sa však skúsení moderátori mali objaviť na obraze, venovali sa niečomu úplne inému. Reakciou na zmeškaný nástup pred kamery bol nakoniec obrovský výbuch smiechu.

Bolo im veselo! Andrea Pálffy Belányiová sa dnes v Dobrom ráne predstavila ako kuchárka. Pri pečení mrkvovej torty jej asistoval kolega Ján Mečiar. Ich vystúpenie pred kamerami však nezačalo práve tak, ako malo. Keď totiž moderátor Milan Mimo Ambróz išiel dvojicu predstaviť divákom, jojkári ešte neboli na oko kamery pripravení. Spolu s členom štábu sa totiž venovali rúre na pečenie, ktorú mali neskôr používať. Na obraze sa tak objavili v podrepe a otočení chrbtom. 

Akonáhle však dlhoroční profesionáli začuli, že ich kolega už začal spoločný vstup, okamžite vyskočili na rovné nohy. „Ako v armáde,” komentoval ich bleskové reakcie Mimo, ktorý sa nemohol ubrániť smiechu. Výbuch emócií predviedli aj samotní aktéri Andrea a Ján. Zároveň bolo za nimi vidieť dobre sa baviacich členov štábu. Zdá sa, že v Jojke berú takéto drobné chybičky živého prenosu s nadhľadom.  

VIDEO: Výstup Andrey Belányiovej a Jána Mečiara v rannom vysielaní.

Joj - Dobré ráno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu