Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zmeny v Markíze opäť zasiahli Teleráno: Padla ďalšia hlava!

Tatiana Timková ako moderátorka v relácii Teleráno skončila. Zobraziť galériu (7)
Tatiana Timková ako moderátorka v relácii Teleráno skončila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalšia na odstrel?! Veľké zmeny, ktoré v poslednom rezonujú v televízii Markíza, sa opäť dotýkajú Telerána. Ako sme vás na topkách už informovali, začiatkom novembra sa s moderátorským postom musela rozlúčiť Diana Hágerová (24), ktorá v rannej relácii pôsobí už iba ako redaktorka. Najnovšie postihol podobný osud aj ďalšiu z tvárí programu - Tatianu Timkovú (28). Tá sa v štúdiu dlho neohriala.

Všetko to začalo po príchode nového generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho. Najprv sa z obrazoviek vytratilo Modré z neba, následne odišlo zo Záhorskej Bystrice do Jojky niekoľko televíznych stálic - Vilo Rozboril, Pavel Bruchala a Marianna Ďurianová. A teraz sa zmeny opäť dotkli dlhoročnej relácie Teleráno. 

Ako sme vás na topkách už informovali, začiatkom novembra musela rady moderátorov opustiť najmladšia členka tímu Diana Hágerová. V rannej relácii presedlala na redaktorský post. O jej presune sa však šuškalo už dlhšie. Najmä v období, kedy mala reláciu posilniť nová tvár Tatiana Timková. Tá sa divákom zapáčila už od prvého momentu, čo znamenalo definitívne STOP pre bývalú účastníčku súťaže Miss Universe SR.

No hoci bola čerstvá tvár divákom sympatická, po polroku jej pôsobenia v tíme Telerána je už všetko úplne inak. Zatiaľ čo fanúšikov si Timková získala takmer okamžite, vedenie televízie zrejme nepresvedčila. Ako moderátorka sa totiž v Teleráne objavila naposledy pred viac ako mesiacom. A to bola pravdepodobne aj jej derniéra. Postihol ju rovnaký osud ako Hágerovú.  „Táňa aj Diana pôsobia ako moderátorky živých vstupov, sme s nimi spokojní a preto sa z Telerána nestratia,“ povedala diplomaticky pre topky.sk hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová. Inými slovami to znamená, že obe budú zastávať už iba redaktorské funkcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu