Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas v markizáckom Teleráne: Lenka, čo ti to vybehlo do kamery?!

Lenka Šóošová nechcela ukázať nohavičky v priamom prenose - dokazuje to jej následná zahanbená reakcia. Zobraziť galériu (5)
Lenka Šóošová nechcela ukázať nohavičky v priamom prenose - dokazuje to jej následná zahanbená reakcia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Kuk! Čaro živého vysielania je aj v tom, že sa často vyskytnú úsmevné situácie, ktoré v danej chvíli nikto nečaká. Presne v takej sa vo včerajšom Teleráne ocitla aj skúsená moderátorka Lenka Šóošová (37). Stačil totiž len krátky moment a ukázala oveľa viac, ako chcela. Tvár markizáckej relácie v priamom prenose neúmyselne odhalila, akú spodnú bielizeň skrýva pod nohavicami.

Lenka Šóošová počas pondelkového Telerána ukázala divákom omnoho viac ako len svoje moderátorské schopnosti. Čaro živého vysielania totiž ku koncu relácie zafungovalo naplno a brunetka sa tak ocitla v situácii, ktorú by zrejme rada z vysielania vystrihla. Dlhoročná tvár televízie Markíza totiž nechtiac divákom v priamom prenose ukázala, čo skrýva pod svojimi nohavicami. 

A že sa poriadne zahanbila, dokazuje aj jej následná reakcia. „Ježiš, nohavičky,“ strhla sa zmätená moderátorka, keď si podvihla tričko. Chcela totiž ukázať, aké nohavice sú momentálne v móde, no odhalila toho omnoho viac. „To som fakt nechcela toto,“ začervenala sa markizáčka. 

Na podobné vtipné momenty je však živé vysielanie bohaté. Veď napríklad počas Silvestra prekvapila moderátorov Televíznych novín Patrika Švajdu a Zlaticu Puškárovú horiaca výzdoba, nedávno zas nedokázali utlmiť svoj smiech pri reportáži o hendikepovaných prasiatkach. No čo, veď aj moderátori sú len ľudia.

Moderátorka Lenka Šóošová vo vysielaní nechtiac odhalila aj svoju spodnú bielizeň.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Lenka Šóošová vo vysielaní nechtiac odhalila aj svoju spodnú bielizeň.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu