Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

A je to tu: Markizácka blondína ako moderátorka skončila!

Dianu Hágerovú zo štúdia Telerána upratali do terénu. Zobraziť galériu (8)
Dianu Hágerovú zo štúdia Telerána upratali do terénu.

BRATISLAVA - Upratali ju inde! Diana Hágerová (24) sa v Teleráne objavila vo februári 2012 ako moderátorka v zácviku. Nakoniec dostala stále miesto, no diváci s ňou príliš spokojní neboli. Hlavne začiatkom tohto leta volali po jej nahradení novou tvárou - Tatianou Timkovou (28). Televízia vtedy popierala, že by táto čerstvá posila mala nastúpiť na niekoho miesto. Po pár mesiacoch sa tak ale stalo. Sexica z Miss Universe SR bola totiž nedávno presunutá zo štúdia do terénu na redaktorskú pozíciu.

Diana Hágerová to mala u divákov nahnuté v podstate od svojho začiatku v Teleráne. Najviac kritiky na jej adresu sa objavilo po roku jej pôsobenia na obrazovke, kedy stratili trpezlivosť už aj tí najvytrvalejší. V júni tohto roka sa zdalo, že sa s rannou reláciou naozaj nadobro rozlúči. Do tímu totiž nastúpila Tatiana Timková.

Nová tvár si okamžite získala sympatie ľudí pri televíznych obrazovkách. Napriek tomu Markíza popierala, že by ňou chcela niekoho nahradiť. „Táňa v Teleráne nikoho nevymení, žiadne odchody moderátorov televízia nemá v pláne,“ povedala nám vtedy hovorkyňa Tatiana Tóthová.

Zdá sa však, že situácia sa za posledných pár mesiacov zmenila. Už nejakú chvíľu sa totiž Diana namiesto v štúdiu objavuje len v reportážnych vstupoch. „Chceli sme posilniť tím v teréne a vytvoriť mu vo vysielaní viac priestoru,” komentovala túto zmenu Tóthová. Otázka je, či ide o postupné odpratávanie Hágerovej do zabudnutia alebo na tejto pozícii zotrvá.

Samotná blondínka to zatiaľ údajne tragicky nevidí. „Je to pre mňa nová výzva a zároveň práca, na ktorú sa teším,” napísala nám stručne. Otázke o tom, ktoré pracovné miesto je jej bližšie, sa vyhla.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu