Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka moderátorka v nepríjemnom šoku: Úplne ma degradovali!

Tatiana Timková chce opäť na obraz. Zobraziť galériu (6)
Tatiana Timková chce opäť na obraz.

BRATISLAVA - Dá im zbohom? Tatiana Timková (28) bola nádejnou novou moderátorskou tvárou Telerána, až kým nebola po pol roku uprataná na redaktorskú pozíciu. Evidentne aj preto blondínka zamierila do jedného zo slovenských rádií, kde už naplno zarezáva. Zisťovali sme preto, ako to vyzerá s jej ďalším zotrvaním v Markíze. Blondínka sa netajila tým, že svoju situáciu v Záhorskej Bystrici vníma ako degradáciu a brala by akúkoľvek príležitosť, ako sa opäť dostať na výslnie – teda plnohodnotne na obraz.

Má nový džob! Tatiana Timková sa pol roka objavovala na obrazovkách ako moderátorka Telerána. Hoci divácke ohlasy boli pozitívne, v novom roku prišla zmena  – blondínka už prináša len občasné živé vstupy do rannej relácie ako redaktorka. Keďže jej v Markíze ubudlo práce, zamierila do jedného zo slovenských rádií. „Teším sa, že som sa opäť dostala za rozhlasový mikrofón. Do Markízy som prichádzala ako rozhlasová moderátorka, robila som to od 15-tich rokov,” povedala nám k tomu staro-nová spíkerka.

Boli sme preto zvedaví, ako to vyzerá s jej ďalším pôsobením v Záhorskej Bystrici. „V Teleráne ma tak nejako zdegradovali na pozíciu redaktorky, takže tam pôsobím ako redaktorka. No aj z toho sa teším, aj keď menej, ako keď som bola moderátorka,” okomentovala svoju situáciu s tým, že zmena ju vtedy poriadne prekvapila.„Hlavne z jedného dôvodu, že 4 mesiace bola taká absolútna spokojnosť. Reakcie z opačnej strany boli, že je to super, len sa vychytávali nejaké chyby. A potom zrazu, že idem na pozíciu redaktorky, lebo sú stabilné tri moderátorské dvojice a ja nemám partnera. Takže to bola – ani nehovorím, že podpásovka, ale zamrzelo ma to poriadne,” prezradila nám Tatiana. 

Ako plavovláska viackrát zopakovala, určite by sa chcela vrátiť na obraz. Otázka je, či to pripadá do úvahy v Markíze alebo zamieri niekam inam. „K tomu sa neviem a asi ani nechcem vyjadriť. Ja by som hlavne brala akúkoľvek príležitosť, ktorá by mi zabezpečila sa zase posunúť niekam ďalej,” povedala Timková, pričom možnosť prestupu do inej televízie nezavrhla. Brala by som akúkoľvek príležitosť, ktorá by mi zabezpečila ten krok dopredu, tomu by som sa veľmi tešila,” zdôraznila na záver.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu