Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Koniec Pavla Bruchalu v Markíze: Televízia s ním už nechce mať nič spoločné!

Pavel Bruchala ako markizák nielen moderoval, ale aj hral v seriáli Búrlivé víno.  Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala ako markizák nielen moderoval, ale aj hral v seriáli Búrlivé víno.

BRATISLAVA – Navždy si za sebou zabuchol dvere! Včera sme vás na topkách ako prví informovali, že Pavel Bruchala (36) dal po trinástich rokoch v Markíze výpoveď. Istý čas sa však aj naďalej bude na obrazovkách televízie objavovať. Účinkuje totiž v seriáli Búrlivé víno, ktorý je už dopredu nakrútený. Ako sa nám však podarilo zistiť, v Záhorskej Bystrici si potom už viac neškrtne.

Po Vilovi Rozborilovi prechádza do tímu Jojky ďalšia dlhoročná tvár Markízy - Pavel Bruchala. Ten v pondelok zavítal do Záhorskej Bystrice s výpoveďou v ruke. Moderátor podľa vlastných slov zatúžil po zmene a lákavá ponuka zo strany konkurencie bola pre neho obrovským impulzom.

Jojka zatiaľ nekonkretizuje, aký angažmán má pre bývalého markizáka pripravený. „Pavla Bruchalu si vážime ako skúseného moderátora a profesionála. Televízia tento rok spúšťa mnohé nové a originálne formáty,” povedala nám k tomu Lucia Kulihová z PR oddelenia. Podľa našich informácií je pre modrookého sympaťáka pripravená relácia s publicistickým zameraním, ktorá by mala byť vysielaná naživo.

V žlto-modrej televízii Bruchala ako moderátor naposledy pôsobil v Reflexe. Objavoval sa však aj v seriáli Búrlivé víno. „Sú natočené časti, v ktorých účinkujem. Či ma vystrihnú alebo ma tam nechajú, to neviem s istotou povedať,” vyjadril sa pre topky.sk seriálový lekár. „Televízia Joj by nemala problém s mojím ďalším pôsobením v Búrlivom víne. Logicky mi ale vychádza, že v ňom už účinkovať nebudem. Ale moja postava, doktor Škorec, bol taký zlý človek, že možno to nakoniec aj padne vhod,” zamyslel sa nad budúcnosťou svojej postavy.

Podľa našich zistení Markíza už natočené časti Búrlivého vína upravovať nemieni. Isté však je, že Bruchalov osud je spečatený a do budúcna s ním už v Záhorskej Bystrici určite nerátajú. Hoci nový zamestnávateľ by podľa samotného Pavla s jeho ďalším účinkovaním v tomto projekte problém nemal, ten starý s ním už spolupracovať nemieni. 

Paradoxné je, že zhruba do júna tohto roku sa vyštudovaný herec vraj nebude môcť objaviť v žiadnom seriáli konkurenčnej Jojky. „Má podpísanú zmluvu, na základe ktorej môže hrať len v Búrlivom víne, nikde inde,” dozvedeli sme sa. Bruchala však tieto informácie popiera. „Nemám žiadnu zmluvu. Stará sa skončila 31.12 a tú na nakrúcanie tretej série som podpísanú nemal. Ošetril som si to. V niektorom z jojkárskych seriálov sa môžem pokojne objaviť aj zajtra,” povedal nám na margo toho moderátor.

Pavol Bruchala a jeho kariéra v Markíze

Spolupráca Markízy a Pavla Bruchalu sa začala už pred dlhými 13 rokmi. Televízia si ho vyhliadla ešte počas jeho štúdia na vysokej škole a nádejného herca pozvala na kasting do Telerána. Ponuku však prijal až na druhýkrát. Odvtedy moderátor uvádzal viacero relácií, napríklad Koleso šťastia a pomoci, Zlaté vajce, Vitajte doma, Zlatý dážď či Reflex. Okrem Búrlivého vína účinkoval aj v seriáli Druhý dych.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu