Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Boris Kollár išiel do kina: Kto mu robil spoločnosť?

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa Boris Kollár vybral do kina sám - vnútri ho však už čakali kamaráti. Zobraziť galériu (6)
Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa Boris Kollár vybral do kina sám - vnútri ho však už čakali kamaráti. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Verný fanúšik! Boris Kollár (48) patrí k častým návštevníkom kina. Nedávno sme známeho podnikateľa pristihli pri tom, ako si to za filmovou zábavou namieril úplne sám. Keďže je zvláštne, že mu nerobila spoločnosť niektorá z jeho mamičiek, zisťovali sme, či išiel na vlastnú päsť. A nie - budete prekvapení, kto tam bol s ním.

O Borisovi Kollárovi je všeobecne známe, že je veľkým milovníkom krásnych žien. Tie podnikateľovi robia spoločnosť aj na rôznych významných udalostiach. Veď napríklad na nedávnom Ples v opere sa objavil po boku oficiálnej partnerky Andrey Heringhovej, o týždeň neskôr ho zas na východniarskom Plese Spišiakov sprevádzala ďalšia z jeho mamičiek - Barbora Richterová.

Človek by preto očakával, že aj do kina zoberie milionár jednu zo svojich žien. No na prekvapenie, nie je to celkom tak. Nedávno sme ho totiž nachytali, ako si to do sály namieril úplne sám. Zisťovali sme preto, či sa známy podnikateľ rozhodol, že si filmy začne vychutnávať bez nežnejších polovičiek. „Nie, vnútri ma už čakala partia kamarátov, prezradil pre topky.sk Kollár. „Išli sme na film Vejška. Veľmi dobrý film. Videl som aj Gympl, tak som si musel pozrieť aj pokračovanie,“ povedal otecko siedmich detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu