Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Elena Podzámska vyvádzala v nákupnom centre: Pozrite, čo stvárala!

Elena Podzámska mala počas premiéry zjavne veľmi dobrú náladu. Zobraziť galériu (13)
Elena Podzámska mala počas premiéry zjavne veľmi dobrú náladu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Konečne šťastná?! Utorkový večer patril premiére filmu Blízko od seba. Tú si nenechalo ujsť viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani Elena Podzámska (41), ktorá mala už od príchodu do nákupného centra široký úsmev na perách. Dopĺňala ho rôznymi grimasami. Žeby sa herečka snažila dať okato najavo, že ju nepríjemný rozchod s tanečníkom Matejom Chrenom (31) už prebolel?

Do slovenských kín sa v týchto dňoch dostáva americký film Blízko od seba. Ide o sfilmovanú verziu dramatického diela, ktoré sa už niekoľko rokov hráva aj v Slovenskom národnom divadle pod názvom August: Stratení v Oklahome. V utorok večer sa v našom hlavnom meste konala premiéra, ktorú si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Medzi nimi nemohla chýbať ani Diana Mórová – tá totiž na doskách SND stvárňuje jednu z hlavných postáv.

No rozhodne najviac pozornosti na seba strhávala Elena Podzámska. Tá mala počas večera zjavne veľmi dobrú náladu. Pred objektívmi fotoaparátov totiž strúhala jednu zaujímavú pózu za druhou. Pridala aj sériu grimás. Po nepríjemnom období plnom trápenia sa kvôli rozchodu s tanečníkom Matejom Chernom jej na perách opäť badať úsmev. Spoločnosť na spomínanej premiére jej však nerobil žiaden muž, ale kamarátka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu