Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalili sme celú porotu X Factoru: Z týchto mien budete v šoku!

Porota X Factoru je zostavená z nováčikov v tejto oblasti. Zobraziť galériu (5)
Porota X Factoru je zostavená z nováčikov v tejto oblasti.

BRATISLAVA - Stavili na nováčikov! Na jar prinesie televízia Joj po prvý raz česko-slovenskú obdobu speváckej šou X Factor. A čoskoro by mala oficiálne oznámiť aj mená porotcov. Topky.sk však už teraz vedia, kto bude nové nádejné hviezdy hodnotiť. Sú to tváre, ktoré sa doteraz v takomto type programu v úlohe odborníkov neobjavili. Okrem mladučkej Celeste Buckingham (18) ide o Sisu Lelkes Sklovskú (48) a Ota Klempířa (50) z formácie J.A.R. Zmluvu má na stole aj Ondřej Brzobohatý (30), syn legendárneho herca Radka Brzobohatého (†79).

Jedinečné zloženie! Televízia Joj pri zostavovaní poroty pre X Factor vyberala hlavne spomedzi ľudí, ktorí sa v takejto úlohe pred kamerami ešte neobjavili. Skúseným matadorom mal byť medzi nováčikmi Paľo Habera, ten však ponuku odmietol

Po nesúhlasnom stanovisku od Jany Kirschner, Ivana Táslera či Mária Kulyho Kollára nakoniec vznikla partia, akú by zrejme nikto netipoval. Začiatkom januára sa na sociálnej sieti svojím obsadením pochválila Celeste Buckingam, z ktorej sa pomaly stáva hviezda nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí

K mladučkej speváčke sa slovenskí tvorcovia podľa našich informácií rozhodli priradiť ostrieľanú Sisu Lelkes Sklovskú. Živelná umelkyňa si s kamerami rozumie a v porote sa zrejme bude cítiť ako ryba vo vode. Českú stranu a mužskú časť bude za porotcovským stolíkom zastupovať Oto Klempíř z formácie J.A.R., kde pôsobil aj Dan Bárta. Koncom 90. rokov naspievali pieseň Bulhaři s Helenou Vondráčkovou, ktorá v klipe stvárňovala ľahkú devu. 

Posledným článkom poroty by mal byť tiež muž. „Rokovania sú v poslednej fáze. Už zostáva len podpísať zmluvu,” tvrdí náš zdroj. Ak sa nič nepokazí, štvrtým do počtu sa stane hudobník a herec Ondřej Brzobohatý, syn legendárneho Radoslava Brzobohatého a Hany Gregorovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu