Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklovská chcela zažiariť ako diva: Sisa, v starých šatách?!

Sisa Lelkes-Sklovská si na propagačné fotenie obliekla róbu, ktorá mala premiéru na Plese v opere. Zobraziť galériu (6)
Sisa Lelkes-Sklovská si na propagačné fotenie obliekla róbu, ktorá mala premiéru na Plese v opere.

BRATISLAVA – Toto sme už kdesi videli! Sisa Lelkes Sklovská (48) je povestná osobitým štýlom a záľubou v extravagancii a honosných róbach. Jednu takú prevetrala aj v upútavkách k speváckej šou X Factor. Na fotografii medzi ležérne oblečenými kolegami však pôsobí akosi nepatrične. Dôvodom je úloha úspešnej divy, no háčik je v tom, že tmavovláskine šaty mali svoju veľkú premiéru už pred mesiacom.

Televízia Joj spúšťa v týchto dňoch kampaň k pripravovanej speváckej šou X Factor, v ktorej budú porotcami Celeste Buckingham, Sisa Lelkes Sklovská, Ondřej Brzobohatý a Oto Klempíř. V obehu sú už aj propagačné fotografie, na ktorých bije do očí najmä staršia zo slovenských speváčok. Zatiaľ čo jej kolegovia sú oblečení v ležérnejších outfitoch, tmavovláska má na sebe honosnú róbu. 

Zisťovali sme, ako k takémuto kontrastu vlastne došlo. Na Kolibe sme sa dozvedeli, že išlo o zámer kreatívneho oddelenia televízie. „Nová kampaň je založená na imidžovom predstavení každého porotcu z prostredia pre nich príznačného. Celeste sa zabáva v klube obklopená stovkami fanúšikov. Sisa reprezentuje spevácku divu v luxusných priestoroch Reduty. Ondřej Brzobohatý si užíva tvorivé popoludnie s kapelou v ateliéri a nekompromisný Oto Klempíř prichádza vo vlastnom štýle,” vysvetlil nám PR manažér Jojky Michal Pilip.  

Každý z porotcov má teda v propagačných materiáloch odlišnú úlohu. Sisa však svoju divu stvárnila v šatách, v ktorých sa v podstate len nedávno predviedla na Plese v opere. K tejto role by sa pritom hodilo niečo jedinečné, exkluzívne. Aspoň, že jej táto róba mimoriadne pristane. 

Na spoločnej fotografii porotcov Sisa Lelkes Sklovská vytŕča až príliš.
Zobraziť galériu (6)
Na spoločnej fotografii porotcov Sisa Lelkes Sklovská vytŕča až príliš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu