Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

seXi Factor jej rozhodne nechýba: Toto telo ukáže Slovákom aj Čechom!

O miesto v šou X Factor sa uchádza aj sexi Veronika Vohnoutová. Zobraziť galériu (10)
O miesto v šou X Factor sa uchádza aj sexi Veronika Vohnoutová. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Zaboduje?! Už dnes večer štartuje jojkárska šou X Factor, do ktorej sa prihlásilo množstvo adeptov na víťazstvo. Len máloktorým sa však podarí očariť porotu natoľko, aby postúpili ďalej. Jednou z nádejných uchádzačiek o ich priazeň je aj zvodná Veronika Vohnoutová (22). Táto blondínka určite dokáže upútať mužov aj bez spevu. Na sociálnej sieti Facebook totiž pridáva jednu zmyselnú fotku za druhou. Pomôže jej sexi vzhľad k tomu, aby v šou zabodovala?!

Nová jojkárska šou nie je len o hlase a o speve, ale predovšetkým o faktore X, ktorého presnú definíciu nepozná azda nikto. No je nevyhnutne potrebný k tomu, aby sa z rádového speváka stala medzinárodná star. Ak by toto umelecké vyžarovanie čo i len trochu súviselo s mierou sexepílu, Češka Veronika Vohnoutová by bola horúcou adeptkou na celkové víťazstvo v šou. 

Zvodná dievčina totiž priateľov na sociálnej sieti Facebook pravidelne zásobuje svojimi šteklivými fotkami. Na jednej je len v nohavičkách a v tričku, ktoré odhaľuje ružovú spodnú bielizeň, na druhej zas ako neodolateľná pomocníčka Santa Clausa. Ani o zmyselné pohľady a sexi pózy nie je v blondínkinom bohatom fotoalbume žiadna núdza.

Už na prvý pohľad je jasné, že rodáčka z Havířova by sa so svojím sebavedomím vo svete šoubiznisu nestratila. No je otázne, či si to bude myslieť aj porota. Len tá totiž najlepšie vie, čo všetko budúca hviezda musí spĺňať.

seXi Factor jej rozhodne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook)
seXi Factor jej rozhodne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu