Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkárskemu Vyvolenému hrozí 12 rokov basy: Krádež ako z amerického filmu!

ExVyVolený Peter Čižmárik, známy aj pod prezývkou Čičo, je podozrivý zo závažného zločinu. Zobraziť galériu (7)
ExVyVolený Peter Čižmárik, známy aj pod prezývkou Čičo, je podozrivý zo závažného zločinu. (Zdroj: KR PZ Trnava/TV Joj)

ŠOPORŇA - Poriadne si zavaril! Súťažiaceho z druhej série jojkárskej reality šou VyVolení, Petra Čižmárika (35) alias Čiča, zadržala polícia. Podozrivý je totiž zo závažného zločinu. Spolu s kamarátom mal naplánovať krádež ako z amerického filmu. A teraz mu za to hrozí 12 rokov za mrežami.

Peter Čižmárik, známy aj z druhej série jojkárskej reality šou VyVolení, si poriadne zavaril. Ako totiž informovala televízia Joj, v uplynulých dňoch ho zadržala polícia. Muži zákona ho podozrievajú, že spolu s kamarátom naplánoval krádež, ktorá ako keby bola vystrihnutá z amerického filmu. 

Peter sa mal skontaktovať s istým Čechom a navrhnúť mu, že mu ukáže pokrový softvér. Čičo mal svoju obeť počkať pred bratislavskou herňou, odkiaľ ju vraj odviezol do domu v obci Šoporňa. Tam však na záujemcu o kúpu nečakal softvér, ale oveľa horší zážitok. Zozadu naňho zaútočil neznámy muž, ktorý ho mal spolu s exvyvoleným hodiť na zem. Tam ho dvojica útočníkov spútala. 

„Lepiacou páskou mu prelepili tvár, ruky aj nohy. Potom mu prehľadali vrecká, odkiaľ mu ukradli peňaženku s vysokou finančnou sumou a platobnými kartami. Páchatelia spoločne potom zviazaného muža hodili do pivnice,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Trnave Ing. Martina Kredatusová. 

26-ročný Čech strávil v pivnici približne 8 hodín, no napokon sa mu podarilo vyslobodiť sa a privolať si pomoc. Polícia neskôr našla v aute Čižmárika osobné veci obete. Súťažiacemu za tento zločin hrozí sedem až dvanásť rokov väzenia. Jeho kamarát z prípadu vyviazol omnoho lepšie. Bol totiž prepustený na slobodu, pretože sa jeho spojitosť so zločinmi nepotvrdila. Televízia Joj v tejto súvislosti exvyvoleného aj oslovila, no k prípadu sa nechcel vyjadrovať. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu