Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nabalená Horváthová v televízii: Kveta, už aj ty sa sťahuješ z Markízy?!

Kvetu Horváthovú sme v areáli Markízy prichytili s veľkou taškou v ruke. Žeby si sťahovala svoje veci? Zobraziť galériu (8)
Kvetu Horváthovú sme v areáli Markízy prichytili s veľkou taškou v ruke. Žeby si sťahovala svoje veci? (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Už aj ona?! Kveta Horváthová (37) patrí bezpochyby k stáliciam Markízy. V poslednom období však dlhoročné tváre zo Záhorskej Bystrice akosi odchádzajú. A nám sa podarilo nachytať aj televíznu farmárku, ako sa po areáli v Záhorskej Bystrici prechádza s poriadne veľkou nabalenou taškou. Zisťovali sme, či si náhodou nezačala sťahovať z práce svoje veci.

V poslednom období sa zdá, akoby sa s prestupmi v Markíze vrece roztrhlo. Veď v krátkom období svoj odchod zo Záhorskej Bystrice oznámili hneď tri dlhoročné tváre. Najprv ku konkurencii prešiel Vilo Rozboril, o niekoľko mesiacov neskôr ho nasledovali Pavol Bruchala a Marianna Ďurianová, ktorí sa so svojím chlebodarcom rozlúčili po dlhých 13-rokoch. zmene pracovného miesta chvíľu uvažoval aj Patrik Herman, ktorý v Reflexe nahradil modrookého markizáka.

Pred pár dňami to však vyzeralo, akoby svojho zamestnávateľa opúšťala aj Kveta Horváthová. Počas pracovného týždňa sme ju totiž nachytali, ako sa po areáli modro-žltej televízie prechádza s obrovskou taškou. Nabalená moderátorka navodzovala dojem, že si z Markízy sťahuje svoje veci. Žeby po odchode svojich dlhoročných kolegov rozmýšľala nad novým pracovným prostredím aj ona? 

Moderátorku Telerána a Farmy sme oslovili a zisťovali sme, ako to teda je. „Z Markízy sa odísť v žiadnom prípade nechystám, lebo nemám dôvod,“ povedala pre topky.sk Horváthová. Zároveň prezradila, čo všetko v batožine skrývala. „Obsah veľkej tašky bol môj obed, zákusky pre kolegov a make-up. Na vysielanie si nosím i viacero druhov oblečenia, aby sme si spolu s kostymérkou a režisérom mali z čoho vyberať,“ vysvetlila blondínka. Ďalší prestup markizáckej stálice sa teda zjavne nekoná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu