Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cigánska diablica oslávila 40-tku: Bláznivý darček jej vyrazil dych!

Silvia Šarköziová dostala k narodeninám netradičný a sladký darček. Zobraziť galériu (7)
Silvia Šarköziová dostala k narodeninám netradičný a sladký darček.

BRATISLAVA – Wau, to je podoba! Cigánska diablica Silvia Šarköziová v stredu večer oslávila svoje 40. narodeniny. Zagratulovať jej prišla nielen rodina, ale aj blízki priatelia a hudobní kolegovia. A práve tí speváčku prekvapili tak, ako ešte nikto predtým. K sviatku jej totiž podarovali obrovskú tortu, ktorá bola vernou kópiou sympatickej tmavovlásky.

Hoci by to len málokto tipoval, cigánska diablica Silvia Šarköziová oslávila v uplynulých dňoch svoje okrúhle 40. narodeniny. Párty sa konala v kruhu rodiny a priateľov v reštaurácii v centre Bratislavy. Tá patrí jej kolegovi a zároveň primášovi skupiny Cigánski diabli. No hoci by sa očakávalo, že hudobníčka k svojmu veľkému sviatku dostane skôr šperky a hŕby kvetov, nebolo tomu celkom tak. Blízki ju totiž prekvapili omnoho originálnejším darčekom – speváčka dostala samú seba.

Nešlo však o žiadnu voskovú figurínu, ale o lahodnú tortu, ktorá bola vernou kópiou temperamentnej tmavovlásky. „Bola úžasným prekvapením. Nechápem, ako sa im to podarilo predo mnou utajiť,“ prezradila pre topky.sk Šarköziová. No to zďaleka nebolo jediným neočakávaným bodom večera. „Veľkým prekvapením bolo aj to, že mi Happay birthday prišli zaspievať Mariachis,“ netajila svoje nadšenie oslávenkyňa.

Počas celého večera hrala príjemná cimbalová hudba, ktorá je pre skupinu Cigánski diabli typická. Ak si ju chcete vychutnať naživo aj vy, máte možnosť. Umelci momentálne absolvujú turné po celom Slovensku. Lístky na jedinečný program si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Silvia Šarköziová je poriadny kus ženy. Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, v akej skvelej forme je i to, že je naozaj štýlová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu