Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cigánsku diablicu zatienila krásna dcéra (14): Silvia, pozor na ňu!

Vanessa Šarköziová (vpravo) ohuruje vzhľadom. Svojou krásou prerástla aj mamu Silviu. Zobraziť galériu (12)
Vanessa Šarköziová (vpravo) ohuruje vzhľadom. Svojou krásou prerástla aj mamu Silviu. (Zdroj: topky/Facebook)

BRATISLAVA - Wau, to je kočka! Pri pohľade na Vanessu, dcéru cigánskej diablice Silvie Šarköziovej (40), napadli tieto slová azda úplne každému. Tmavovláska síce iba pred pár dňami oslávila 14-te narodeniny, no už v takomto mladom veku ohuruje vyspelým vzhľadom. Dlhé husté vlasy, súmerné črty tváre a zvodný pohľad - známa hudobníčka by si na svoju dcéru mala začať dávať väčší pozor. Na nedávnej prehliadke ju totiž úplne zatienila.

Vanessu Šarköziovú si určite mnohí pamätajú ešte ako 5-ročnú hereckú hviezdu z talentovej šou 10 pre Hollywood. Odvtedy však prešlo dlhých 9 rokov a za ten čas z malého dievčatka vyrástla hotová žena. Na štvrtkovej prehliadke sa totiž počas Bratislavských módnych dní predviedla talentovaná hudobníčka  v úlohe modelky. A hoci má len 14 rokov, svojím výzorom doslova vyrážala dych. 

Hustá hriva, ženské krivky a výrazný mejkap, ktorý bol čerešničkou na torte jej celkovej vizáže. Pri pohľade na mladú dcéru cigánskej diablice Silvie Šarköziovej by zrejme len málokto tipoval, že chodí ešte len na základnú školu. Na prehliadkovom móle totiž pôsobila ako profesionálka, ktorá svojím tip-top výzorom zatienila aj vlastnú mamu. Čo na ňu hovoríte vy?

Vanessa Šarköziová si pridala z módnej prehliadky hneď niekoľko fotiek na sociálnu sieť.
Zobraziť galériu (12)
Vanessa Šarköziová si pridala z módnej prehliadky hneď niekoľko fotiek na sociálnu sieť.  (Zdroj: topky/Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu