Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Cigánska diablica (40) popiera zákony prírody: Silvia, ukáž občiansky!

Silvia Šarköziová vyzerá pri svojej dcére Vanesse ako jej sestra. Zobraziť galériu (5)
Silvia Šarköziová vyzerá pri svojej dcére Vanesse ako jej sestra. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vážne má 40?! Pri pohľade na Silviu Šarköziovú si túto otázku pokladá zrejme úplne každý. Sympatická tmavovláska totiž viditeľne popiera všetky prírodné zákony. Na svoj vek ani zďaleka nevyzerá. A keď sa postaví vedľa svojej dcéry Vanessy (14), mnohí tipujú, že ide o sestry. Veď sa presvedčte sami!

Silvia Šarköziová patrí medzi ženy, ktoré napriek svojmu veku pútajú pozornosť veľmi mladistvým výzorom. Veď iba málokto by tipoval, že tmavovláske ťahá na 41 a že to šarmantné dievča, ktoré ju takmer všade sprevádza, je jej 14-ročná dcéra Vanessa.

Hudobníčku sme preto oslovili, aby nám prezradila, čo pre svoju krásu robí. Odpovedať však jednoznačne nevedela. „Čo na to povedať? Žijem v takom zhone, že človek nemá ani čas nad tým rozmýšľať, či robiť vôbec niečo pre to. Jediné, čo si naozaj doprajem, je spánok - a ten je dôležitý,povedala pre topky.sk Šarköziová.

Za svoj výzor zrejme vďačí aj dobrej genetike. Veď dokonca ani nenavštevuje fitness centrum. „Nechodím tam. Občas si zacvičím doma, ale hlavne sa hýbem pri udržiavaní domácnosti - to je taký môj tréning. Bohužiaľ, stále sedím, veľa som na cestách, takže v aute, na pódiu a to nie je dobré. Zatiaľ necvičím, ale uvedomujem si, že budem už musieť začať,“ netají cigánska diablica. Času nazvyš, aby sa venovala sama sebe, však nemá. 

Veď hoci je obdobie dovoleniek, Cigánski diabli na oddych ani len nepomyslia. Na celé leto majú totiž naplánované jedno vystúpenie za druhým. „U nás to nefunguje tak, že si môžeme niečo naplánovať, napríklad dovolenku. Keď máme napríklad 5 dní voľno, tak na poslednú chvíľu sa zbalíme a jednoducho ideme,“ prezradila nám Silvia, ktorá sa spolu so skupinou už teraz pripravuje na poriadne nabitý letný program. 

Cigánskych diablov budete môcť vidieť aj koncom augusta na festivale Lodenica. Lístky na podujatie nájdete v sieti predpredaj.sk. Kliknite sem >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu