Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantná módna šou: Dráždivá Cigánska diablica, speváčka s rozparkom až po...

Cigánska diablica Silvia Šarköziová sa predviedla v sexi tope, speváčka Adriana Drafiová zas v róbe so zmyselným rozparkom. Zobraziť galériu (40)
Cigánska diablica Silvia Šarköziová sa predviedla v sexi tope, speváčka Adriana Drafiová zas v róbe so zmyselným rozparkom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - To musel byť poriadne horúci večer! V uplynulých dňoch sa v centre Bratislavy konala módna prehliadka, na ktorej sa objavilo mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj naozaj dráždivá cigánska diablica Silvia Šarköziová (40). Po móle sa totiž prešla v sexi tope s výstrihom až po pupok. Poriadne vysoký rozparok mala aj speváčka z rozpadnutého dua Gitanas Adriana Drafiová (36). Dlhá červená róba rafinovane odhaľovala jej nohu a takmer aj niečo viac.

V rámci medzinárodného rómskeho festivalu International Gypsy Fest sa v závere uplynulého pracovného týždňa konala v centre Bratislavy módna prehliadka Moniky Vontszemuovej. Jej kolekciu plnú žiarivých farieb predviedlo mnoho známych žien slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj najkrajšia členka hudobného zoskupenia Cigánski diabli - Silvia Šarköziová. 

Tej sa počas prechádzania po móle podarilo strhnúť na seba pozornosť a poštekliť myšlienky nejedného muža. Tmavovláska mala totiž na sebe oblečený poriadne rafinovaný top, ktorý toho odhaľoval naozaj veľa. Nahý chrbát a výstrih až po pupok, ktorý napriek reťaziam na krku poodhalil krivky hudobníčkiných pŕs, totiž určite nenechali chladnými mnohých prítomných pánov. 

No za zmienku určite stojí aj outfit speváčky známej z dua Gitanas, Adriany Drafiovej. Plavovláska, ktorá sa pred časom dala na sólovú dráhu, totiž pre zmenu ukázala niečo iné. Hoci mala na sebe dlhé večerné šaty, veľký rozparok na róbe zmyselne odhaľoval jej nohu. No stačil jediný nešikovný pohyb a umelkyňa by zrejme predviedla toho aj omnoho viac než len svoj talent.

Okrem už spomínaných sa počas večera v úlohe modeliek ukázali aj moderátorky Bibiana Ondrejková a Lucia Forman Habancová, jojkárky Stanka Pavolová a Nora Hamar-Ducká, herečky Petra Bubeníková, Petra Palevičová, či Zuzana Haasová a moderátorkou večera bola Adela Banášová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu