Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčky, ste na odstrel: Nová tvár Telerána excelovala!

Táňa Timková v Teleráne zaujala. Diváci chcú, aby nahradila niektorú z televíznych stálic. Zobraziť galériu (10)
Táňa Timková v Teleráne zaujala. Diváci chcú, aby nahradila niektorú z televíznych stálic.

BRATISLAVA – Osvedčila sa! Televízia Markíza vo včerajšom Teleráne predstavila svoju novú moderátorku Táňu Timkovú (28). Tá dostala flek po tom, čo zatienila ostatných uchádzačov z výberových kôl. Blondínka hneď pri svojej premiére pozitívne zaujala divákov. Na sociálnej sieti Facebook sa dokonca začali objavovať príspevky, v ktorých fanúšikovia odporúčajú, aby nová posila nahradila niektorú z markizáckych stálic.

Teleráno ma novú moderátorku! Po maratóne kastingov sa ňou stala skúsená rozhlasová spíkerka Táňa Timková. „Je jednou z tvárí, ktoré uspeli vo veľkom spravodajskom kastingu z februára tohto roka. Má bohaté skúsenosti z rádia, má prehľad, je pohotová a vie pracovať s kamerou, a preto dostala šancu aj vo vysielaní,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Napriek tomu, že sa blondínka v mediálnom prostredí pohybuje už niekoľko rokov, pred televízne kamery sa včera postavila po prvýkrát. A rozhodne nezlyhala. Práve naopak - svojím prejavom a charizmou zaujala prevažnú časť divákov.

Na facebookovom profile relácie sa totiž na adresu novej posily objavilo hneď niekoľko pozitívnych ohlasov. „Uf, konečne v Markíze profesionálna a neafektovaná moderátorka. Pani Timková, držím päste, neskĺznite na úroveň niektorých kolegov, potiahnite ich radšej hore. Želám veľa úspechov,“ znel jeden z komentárov.

Fanúšikovia rannej relácie sa v názorov zhodujú – blondínka sa im skrátka páči. Markíze dokonca odporúčajú, aby nahradila niektorú z jej skúsenejších kolegýň. „Dúfam, že ňou idete nahradiť tú neprofesionálnu Dianu, ktorá nevie položiť otázku bez strápňovania seba a aj ostatných. Držím palce!“ napísala istá Zuzana.

Bývalá finalistka súťaže Miss Universe SR Diana Hágerová leží v žalúdku viacerým. Ozvali sa však aj hlasy za výmenu dlhoročných stálic. Už samotný fakt, že do rannej šou vôbec nastúpila nová tvár, môže naznačovať, že vedenie sa plánuje zbaviť niekoho z aktuálnej zostavy. Po informáciách sme pátrali aj v Markíze. „Táňa v Teleráne nikoho nevymení, žiadne odchody moderátorov televízia nemá v pláne,“ povedala hovorkyňa Tatiana Tóthová. Napriek tomu však nie je vylúčené, že k čistkám v budúcnosti predsa len dôjde. Stalo sa tak aj v minulosti už niekoľkokrát.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu