Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčka Šóošová zaskočila divákov: V Teleráne vyzerala ako Zubatá z Perinbaby!

Lenka Šóošová mala na hlave čelenku, v ktorej pripomínala Zubatú z rozprávky Perinbaba. Zobraziť galériu (8)
Lenka Šóošová mala na hlave čelenku, v ktorej pripomínala Zubatú z rozprávky Perinbaba.

BRATISLAVA – Čo si to dala na hlavu?! Túto otázku si pred pár dňami kládli viacerí diváci markizáckej relácie Teleráno. Hlavu moderátorky Lenky Šóošovej (37) totiž zdobila netradičná čelenka, vďaka ktorej vyzerala ako z rozprávky. Škoda len, že brunetka nepripomínala žiadnu princezničku. Netradičný módny doplnok premenil dlhoročnú markizáčku skôr na Zubatú z Perinbaby.

Vaše tipy

Lenka Šóosová sa netají tým, že priam miluje originálne a extravagantné módne doplnky. Pravidelne to potvrdzuje aj v markizáckej relácii Teleráno, ktorú moderuje. Pred pár dňami zaskočila brunetka televíznych divákov kúskom, ktorý z nej vyčaril postavičku z kultovej rozprávky Juraja Jakubiska – Perinbaba.

Šóošová mala na hlave čelenku s kamienkami, ktorá je typická pre Zubatú zo spomínanej rozprávky. Od moderátorky sme preto chceli vedieť, z akého dôvodu sa pre tento netradičný doplnok rozhodla. „Chcela som nadviazať na atmosféru Vianoc. Každý sa chce podobať na princezné a pozitívne postavy. Keďže mám zmysel pre humor, dala som šancu aj tým menej obľúbeným. A môj syn miluje Ježibaby,” povedala nám na margo svojej nezvyčajnej podoby Lenka.

Markizáčka nie je jedinou Slovenkou, ktorá si vyskúšala, aké to je byť postavičkou z Jakubiskovej rozprávky Perinbaba. Nie je tomu totiž tak dávno, čo sa do úlohy milej Alžbetky prevtelila prvá vicemiss Slovensko z roku 2011 Dušana Lukáčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu