Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kronerov veľký návrat? Po psychiatrii jedinečná šanca!

Ján Kroner má šancu na televízny návrat. Zobraziť galériu (7)
Ján Kroner má šancu na televízny návrat.

BRATISLAVA - Všetko sa môže na dobré obrátiť! Ján Kroner (57) od konca roku 2010 bojoval s depresiami a na niekoľko mesiacov skončil za múrmi psychiatrickej liečebne. Aj jeho zdravotný stav sa podpísal na tom, že z obrazoviek sa vytratil seriál Profesionáli. Televízia Joj ho však plánuje už čoskoro obnoviť. To by mohlo znamenať pre herca novú prácu. Navyše by sa pred kamery vrátil s mimoriadne obľúbenou postavou. Zisťovali sme preto, či sa diváci môžu skutočne tešiť na jeho veľký návrat.

Obľúbený sitkom Profesionáli sa vracia na scénu. Televízia Joj sa totiž rozhodla obnoviť nakrúcanie. „Seriál je zatiaľ v prípravnej fáze. Do vysielania ho plánujeme zaradiť začiatkom novej televíznej sezóny,” povedala nám Katarína Nosková z PR oddelenia. Ak teda všetko dobre pôjde, fanúšikovia uvidia nové časti už v prvej polovici budúceho roka.

Ponúkajú sa však minimálne dva háčiky, ktoré tvorcom stáli v ceste. Jedným z nich je tehotenstvo Heleny Krajčiovej, predstaviteľky nadporučíčky Balážikovej. Podľa našich informácií ale o bláznivú policajtku na Kolibe nechceli prísť. „Už sú dohodnutí. Preto sa začne nakrúcať už tento rok, aby sa to stihlo pred jej pôrodom,” tvrdí náš zdroj. A to, že sa kamery zapnú už čoskoro, nám potvrdili aj v televízii. Zdá sa teda, že večná smoliarka Scarlet sa vďaka ryšavej herečke bude tešiť minimálne z potomka. Či nájde aj toho pravého, je zatiaľ otázne.

Rovnako neistá je podľa našich zistení aj účasť Jána Kronera. Umelec totiž niekoľko mesiacov strávil na psychiatrii a zatiaľ ani v Jojke nevedia, či sa do projektu vráti. Ako sa píše aj na oficiálnych stránkach seriálu, pre jeho zdravotný stav je osud svojského krčmára nejasný. „Postava Miňa Demoviča zostáva otvorená. Tvorcovia majú dve možnosti - osloviť na túto úlohu niekoho z pôvodnej zostavy alebo nájsť niekoho nového,” povedala nám Nosková.

Zdá sa teda, že do úvahy pripadá aj alternatíva, že Miňo zostane, tvár mu však dá niekto iný. No nemuselo by to byť práve najšťastnejšie riešenie. Demovičovi totiž vdýchol život práve Janko a vďaka nemu je taký obľúbený medzi divákmi. Určite by teda bolo dobré, keby ho opäť hral práve on.

Pre Kronera by to bol určite famózny návrat. Práca a pozitívna odozva od fanúšikov by mu navyše mohli výrazne prospieť. Ide teda o jedinečnú šancu, ako sa vrátiť do pracovného kolotoča. Ak sa na to teda herec cíti. To, či zvažuje ponuku prijať, sme sa snažili zistiť od jeho syna Jakuba. Zatiaľ nám však na naše otázky neodpovedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu