Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Roky im to prechádzalo a teraz... Jojka pyká za obscénnosti!

Jojka dostala za 6 rokov starú epizódu Profesionálov pokutu. Zobraziť galériu (4)
Jojka dostala za 6 rokov starú epizódu Profesionálov pokutu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Za toto zaplatia! Už viac ako dva roky sa na obrazovkách Jojky neobjavujú nové epizódy Profesionálov. Napriek tomu však seriál narobil v týchto dňoch televízii nemalé problémy. Rada pre vysielanie a retransmisiu totiž rozhodla, že 6 rokov stará epizóda, ktorá sa objavuje v reprízach, porušuje práva maloletých. Na Kolibe tak musia za odvysielané obscénnosti zacvakať.

Profesionáli patrili pred rokmi k obľúbeným televíznym seriálom. Mnohí Slováci si nenechali ujsť ani jednu časť a doslova sa tešili, kedy sa opäť budú môcť zabaviť na vtipných scénkach o nešikovných policajtoch. Už nejaký ten čas sa však nové epizódy na televíznych obrazovkách neobjavujú. No aj napriek tomu program v týchto dňoch narobil Jojke nemalé problémy. 

Ako si všimol portál mediaboom.sk, Rada pre vysielanie a retransmisiu totiž včera rozhodla, že na Kolibe musia pykať za 6 rokov staré zábery. Kameňom úrazu sa stala epizóda s názvom „Sára a sexizmus“, ktorú televízia reprízovala v podvečerných hodinách. Podľa odborníkov v nej odznelo viacero vulgarizmov a sexuálnych narážok a objavili sa aj erotické pomôcky.

Program bol navyše označený ako vhodný pre divákov od 12 rokov. V Tv Joj tak podľa kontrolného úradu porušila zákon o ochrane maloletých a musí zaplatiť pokutu 1500 eur. 


Markíze sa veci vymkli z rúk: Za tieto nechutnosti zaplatia! 

Zhnusení diváci kritizujú brutálne praktiky na Markíze: Je to choré, vymklo sa vám to z rúk!


Podobný prešľap má na svojom konte už aj Markíza. Tá v zime odvysielala nevhodné scény v rodinnom seriáli Chlapi neplačú. Za zábery, na ktorých Petre Vajdovej lámu ruku vo zveráku, dostala v apríli televízia v Záhorskej Bystrici pokutu 3000 eur. 

Za tieto zábery v Profesionáloch dostala Jojka pokutu 1500 eur.
Zobraziť galériu (4)
Za tieto zábery v Profesionáloch dostala Jojka pokutu 1500 eur.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu