Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krajčiová po pôrode výrazne schudla: V Jojke ju takú nechcú!

Helena Krajčiová po pôrode schudla. Tvorcovia seriálu Profesionáli ju však chcú tučnú. Zobraziť galériu (10)
Helena Krajčiová po pôrode schudla. Tvorcovia seriálu Profesionáli ju však chcú tučnú.

BRATISLAVA – Dlho neoddychovala! Helena Krajčiová (39) priviedla svoju dcérku Aniku na svet začiatkom februára. Na materskej dovolenke však príliš dlho nepobudla. Po necelých troch mesiacoch sa totiž opäť postavila pred kamery. Umelkyňa sa vrátila na pľac viditeľne chudšia, čo tvorcom jojkárskeho seriálu Profesionáli nepadlo vhod.

Užila si to! Helena Krajčiová sa po krátkej prestávke vrhla do práce. Za sebou už má aj nakrúcanie jojkárskeho seriálu Profesionáli, ktorého sa v pondelok zúčastnila. Herečka prišla do ateliérov aj so svojou dcérkou Anikou. Prítomnosť malého dievčatka najviac potešila Heleninho kolegu Csongora Cassaia, ktorý jej s ňou pomáhal pri presune z auta.

Podľa našich informácií si Krajčiová chvíle pred kamerami naplno užívala. „Srdečne sa so všetkými zvítavala. Bolo na nej vidno, že sa cíti príjemne,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia. Kým herečka pracovala, o malé dievčatko sa starala jej mama.

Helena všetkých prítomných prekvapila svojou schudnutou postavou, čo však príliš nevyhovuje tvorcom seriálu. Tí sa totiž rozhodli ponechať Skarlet Balážikovú v tučnej podobe. „Spolu s Helenkou sme sa dohodli, že Skarlet zostane tučná. Pre Helenku je táto podoba Skajky spestrením. No na jeseň môže byť všetko inak,” prezradil pre topky.sk scenárista sitkomu Stanislav Guštafík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu