Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rande Andreja Bičana s krásnou manželkou: Užívali si ako zamlada!

Andrej Bičan s manželkou Editou. Zobraziť galériu (19)
Andrej Bičan s manželkou Editou.

BRATISLAVA – Vyrazili si za romantikou! Moderátor verejnoprávnej televízie Andrej Bičan (38) sa v spoločnosti neobjavuje príliš často. V utorok večer si však spoločne s manželkou Editou (36) odbehli od svojich ratolestí a spoločne si užili radne v prítmí kina.

Predvčerom sa v našom hlavnom meste konala premiéra filmu s názvom Lásky čas, ktorý prilákal do kina viacero známych tvárí. Dojímavý príbeh si prišla pozrieť napríklad aj riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, ktorá sa neubránila slzám. Prítomní hostia už hneď pri príchode dostali papierové vreckovky s tvrdením, že ide o dojímavý snímok. 

Za romantikou si v utorok večer vyrazil aj Andrej Bičan. Ten sa netajil tým, že ho spomínané dielo zaujalo. „Pôvodne som myslel, že to bude taký typický ženský žáner, ale veľmi sa mi to páčilo,” poznamenal moderátor obľúbenej relácie 5 proti 5. „Myšlienka bola silná, scenár veľmi dobrý, žiadne komplikované efekty, človek sa vie zamilovať do hlavných postáv. Určite si ho chcem ešte pár krát pozrieť,” dodal. 

Moderátorovi robila spoločnosť jeho manželka Edita, s ktorou má dve dcérky – Aničku a Ninku. Zaujímalo nás preto, kto randiacim rodičom varoval ratolesti. „Strážila nám ich jedna milá pani, ktorá nám vždy rada pomôže,” reagoval Bičan, ktorého je v spoločnosti vídať zriedka. „Nevyhľadávame to veľmi. Do kina chodíme často, ale inak si žijeme pekne na vidieku a je nám dobre,” uzavrel Andrej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu