Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Markizáčka Mečiarová v najodvážnejšom modeli života: Vidno celé prsia!

Vnady Martiny Mečiarovej sa výrazne črtali pod priesvitným materiálom. Zobraziť galériu (10)
Vnady Martiny Mečiarovej sa výrazne črtali pod priesvitným materiálom.

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Martina Mečiarová (33) je bez pochýb príťažlivá žena, ale svoje pôvaby nikdy neprezentovala vo vyzývavom oblečení. Na uplynulých módnych dňoch však akoby prekročila doterajšiu hranicu. Na mólo totiž vykročila v šatách s priesvitným vrchom, pričom jej vylepšené prednosti kryla pred zrakmi publika len vhodne umiestnená aplikácia. Pozornosť navyše pútala aj nevšednou pokrývkou hlavy.

K Martine Mečiarovej kedysi patrili decentné saká a blúzky bez nejakých hlbokých výstrihov. Vidieť atraktívnu markizáčku v provokatívnom outfite bolo v podstate nemožné. Od štvrtka je však všetko inak. 

Moderátorka magazínu Reflex sa totiž predviedla ako manekýnka na Bratislavských módnych dňoch. A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Po móle sa prechádzala v modeli, ktorý tvorila minisukňa s vlečkou a priesvitný vršok. Martinine vylepšené prsia pritom neboli skryté v podprsenke, ale iba kamuflované kamienkami a výšivkou. „Ako modelka som sa cítila výborne. Bola som si totiž istá, že sa nič nemôže stať. Šaty boli síce odvážne, ale aj estetické. Súhlasila som s predvádzaním práve preto, že vôbec neboli vulgárne,” povedala nám blondínka k najodvážnejšiemu oblečeniu, v akom sa kedy ukázala.

Pozornosť ale pútala aj vďaka ďalšiemu detailu. Rafinovaný a výsostne ženský model totiž dopĺňala čiapka, ktorá sa dá označiť za hiphopovú. Išlo teda o zaujímavý mix štýlov. „Mám rada pokrývky hlavy a bolo to súčasťou modelu, takže som s tým nemala problém. Mne sa to takto páčilo,” okomentovala svoj odev z móla Mečiarová.

Ak chcete vidieť ďalšie známe osobnosti počas predvádzania, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk. Dozviete sa tiež, ako sa predvádzalo Miss Slovensko 2013, Karolíne Chomistekovej.

VIDEO: Módna šou, počas ktorej sa po móle prešla aj Martina Mečiarová.

Záverečný deň BMD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu