Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bičan blbol s Barkolovej bombami: Bisťu, ty si beťár!

Andreja Bičana zaujal výstrih moderátorky Eriky Barkolovej. Zobraziť galériu (17)
Andreja Bičana zaujal výstrih moderátorky Eriky Barkolovej.

JASNÁ – Neudržal sa! Bujné prednosti Eriky Barkolovej (36) nie je možné prehliadnuť. Svoje o tom vie aj Andrej Bičan (39), ktorého blondínkin výstrih nedávno taktiež zlákal. Bláznivý moderátor sa priamo v spoločnosti vrhol na svoju kolegyňu z brandže a s jej silikónmi si okato zalaškoval.

V týchto dňoch sa do slovenských kín dostáva film 10 pravidel jak sbalit holku, v ktorom účinkujú viacerí známi umelci. Spomenúť možno napríklad Kristínu Svarinskú, Jakuba Prachařa či Miroslava Donutila. Pred pár dňami sa v Tatrách konala slávnostná predpremiéra, počas ktorej si tvorcovia užili kopec zábavy.

No nenudili sa ani Andrej Bičan a Erika Barkolová, ktorí celé podujatie uvádzali. Moderátor dokonca nezostal svojej povesti zabávača nič dlžný a prítomným predviedol aj menšie divadielko. Keď spoločne s Erikou pózovali pred objektívmi fotografov, vrhol sa na jej výstrih, aby ho stiahol o čosi nižšie. Pohľadom na blondínkine vylepšené prednosti sa ale napokon pokochal len on sám. Zips šiat ho totiž nechcel poslúchnuť a odhaliť moderátorkine poklady aj ostatným...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu