Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Playmate Járová zhodila všetku umelinu: Takto vyzerá bez mejkapu a príkras!

Andrea Járová je svojim obdivovateľom sympatická aj bez mejkapu, umelých rias a príčeskov. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová je svojim obdivovateľom sympatická aj bez mejkapu, umelých rias a príčeskov.

BRATISLAVA - Radikálna zmena! Andrea Járová (29) sa živí ako fotomodelka, a tak niet divu, že si ku kráse zvykla pomáhať rôznymi zlepšovákmi. V kozmetickom salóne si dávala nalepovať umelé mihalnice, farbiť aj predlžovať vlasy a výrazný mejkap bol tiež súčasťou takmer každého jej dňa. Momentálne sa však blondínka užíva s partnerom v zahraničí a pomaly sa zbavuje všetkých spomínaných príkras. Pozitívnym šokom je, že s prirodzenou tvárou nevyzerá playmate o nič horšie...

Vôbec to nepotrebuje! Andrea Járová je známa tým, že má silikóny a v žiadnom prípade sa tým netají. Pri profesii fotomodelky však dospela k tomu, že umelé mala nielen prsia. V kozmetických salónoch sa totiž dnes už nadstavuje všeličo.

Najnovšie však zadaná blondínka všetku túto parádu zhodila. „Som natural. Už tri mesiace bez 3D mihalníc, bez farby na vlasy, príčesky nenosím a chcem v tom pokračovať,” informovala Andrea svojich fanúšikov na Facebooku.

Ako dôkaz priložila fotografiu bez mejkapu. A mnohí pri pohľade na obrázok krútia hlavou, že Járová doteraz cítila potrebu rôzne sa prikrášľovať. Jej prirodzená tvár totiž zožala mimoriadnu chválu.

Zaujímavé pritom je, že s touto „očistou” začala playmate po tom, čo si našla partnera. „Určite sa v takejto prirodzenej podobe cítim lepšie, aj ľudia mi to dávajú pocítiť. Vraj vyzerám mladšie a vôbec sa nepotrebujem maľovať. Spúšťačom bol aj môj priateľ, ktorému sa to tiež takto páči najviac,” povedala nám kráska. „Ale na mejkap som úplne nezanevrela, pri fotení a na spoločenských akciách si ho ešte užijem,” dodala s úsmevom na záver. 

Andrea Járová sa pochválila svojou prirodzenou tvárou.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová sa pochválila svojou prirodzenou tvárou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu