Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takto sexicu Járovú nepoznáme: Nahá, bez mejkapu a na predaj!

Andrea Járová sa za svoju prirodzenú tvár rozhodne hanbiť nemusí. A tak sa bez všetkých príkras nechala nafotiť aj do kalendára na rok 2014. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová sa za svoju prirodzenú tvár rozhodne hanbiť nemusí. A tak sa bez všetkých príkras nechala nafotiť aj do kalendára na rok 2014. (Zdroj: J.A.Sanchez )

BRATISLAVA/MIAMI - Odhodila všetky príkrasy! Víťazka prvej série markizáckej Farmy a zároveň playmate Andrea Járová (29) nafotila nový kalendár pre rok 2014, ktorý predáva aj na svojom profile na Facebooku. Pri jeho vzniku vsadila hlavne na prirodzenosť. Zaujímavé tiež je, že úplné odhaľovanie svojho tela vymenila za decentnú erotiku.

Andrea Járová sa modelingu venuje už dlhých 15 rokov. Keďže sa v tejto oblasti kladie veľký dôraz na krásu, niet divu, že si k nej blondínka často dopomáhala. Dávala si farbiť a predlžovať vlasy, či nalepovať umelé mihalnice. Samozrejme, nechýbajú ani silikónové prsia.

Na dokonalý výzor si známa Slovenka potrpela aj mimo práce, preto bol perfektný mejkap súčasťou jej každodenného života. Ako sme vás však na topkách nedávno informovali, zvodná kráska sa rozhodla odhodiť všetku umelinu. Pričinil sa o to aj jej partner, s ktorým sa momentálne nachádza v USA.

Andreine „nové ja“ bez všetkých príkras sa jej však zapáčilo natoľko, že sa takto dokonca nechala nafotiť aj do nového kalendára pre rok 2014. Žiadne príčesky, prehnané líčenie, ani výrazné oči. Iba prirodzenosť, sexi pózy a decentná erotika. Kalendár je výnimočný v tom, že som nepoužila vizážistku ani stylistku, išlo mi hlavne o to, aby som to bola ja. Fotilo sa v domácom prostredí, chcela som sa cítiť prirodzene, no zároveň sexi,“ prezradila pre topky.sk Járová, ktorá sa nechala zvečniť na Floride. 

No aj napriek tomu, že modelka pred zrkadlom nestrávila dlhé hodiny, svojimi fotkami rozhodne poblázni hlavu nejednému mužovi. Zaujímalo nás preto, či to jej priateľovi neprekáža. „​Fotky sú veľmi decentné, páčia sa mu. Myslím, že nežiarli. A keď áno, tak viem, že ma ľúbi,“ uzavrela pre topky.sk Járová, ktorá sa k zaujímavej ponuke nafotiť svoj vlastný kalendár dostala cez kamaráta. Malú ochutnávku z mája a novembra si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu