Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milenec šokoval Andreu Járovú narodeninovým darčekom: Ženy, puknete od závisti... A aj chlapi!

Andreu Járovú šokoval partner František luxusným narodeninovým darčekom. Zobraziť galériu (5)
Andreu Járovú šokoval partner František luxusným narodeninovým darčekom.

FLORIDA – Plesol sa po vrecku! Playmate Andrea Járová (30) sa od včera radí k tridsiatničkám. Okrúhle jubileum oslávila v ďalekej Amerike, kde zažila aj poriadny narodeninový šok. Pričinil sa o to blondínkin priateľ František, ktorý svojej láske daroval nádheru za desiatky tisíc eur.

Láska ako hrom! Playmate Andrea Járová sa už dlhšiu dobu zdržiava na Floride, kde si po boku svojho priateľa Františka žije ako v rozprávke. Potvrdzujú to napríklad fotografie, ktoré si pravidelne zverejňuje na sociálnej sieti. Pri pohľade na zamilovanú dvojicu niet pochýb, že si spolu veľmi dobre rozumejú.

Blondínkin priateľ navyše v týchto dňoch učinil gesto, po ktorom by sa podlomili kolená hádam každej žene. A zrejme aj chlapovi. Sexici totiž k tridsiatym narodeninám daroval luxusný automobil. Jeho cena je v priemere 45 tisíc eur - v závislosti od výbavy.  „Ďakujem strašne moc za gratulácie. Nesmierne si to vážim, potešili ste ma, že ste na mňa mysleli a venovali mi pár minút. Oslavujem guľatinku. 20 rokov to nie je, ale stále krásny vek, ktorý dúfam patrične zapijem,” oznamovala priateľom na sociálnej sieti Járová. Snáď veľkolepú oslavu nespájala s testovaním nového darčeka od partnera.

Andrea Járová dostala darček, ktorý by potešil hádam každého
Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová dostala darček, ktorý by potešil hádam každého

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu