Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyhadzov markizáckej farmárky sprevádzal plač: Strach z návratu do života!

Šárka Rácová odchádzala zo statku so slzami v očiach. Plač tíšila rukou priloženou na ústa. Zobraziť galériu (15)
Šárka Rácová odchádzala zo statku so slzami v očiach. Plač tíšila rukou priloženou na ústa. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Sen o výhre sa po sobotňajšom dueli rozplynul aj 40-ročnej Šárke Rácovej z Uhrovca. Víťazstvom v markizáckej Farme chcela zabezpečiť lepší život pre svojho chorého manžela a tiež opraviť rozpadávajúci sa dom. Zo statku odchádzala so slzami v očiach a plná obáv z toho, ako sa zaradí späť do reality. Ako totiž počas záverečného rozhovoru prezradila, nevie si predstaviť život bez statku.

Šárku Rácovú do sobotňajšieho duelu vyzvala mladá Jana Hrmová. Zdalo by sa, že staršia a zároveň skúsenejšia súperka bude mať navrch, no opak bol pravdou. Sexi Bratislavčanka totiž vstúpila do bojov o zotrvanie v šou pomerne sebavedomo. Mamičku dvoch detí porazila hneď v úvodnom meraní síl, ktorým bolo pílenie dreva. 

Po tomto úspechu všetci s napätím očakávali, čo sa skrýva za druhou disciplínou, pretože Šárka zvolila takzvané prekvapenie. Ako vysvitlo, bolo ním ochutnávanie jedla. Farmárky museli uhádnuť, ktoré ingrediencie sa v ponúknutých pokrmoch nenachádzajú. A Jana opäť prekvapila. Využila dvojnásobné zaváhanie Šárky a poslala ju domov.

Rácová bola z vyradenia veľmi sklamaná. Počas odchodu zo statku sa nostalgicky obhliadla smerom k domu, v ktorom strávila osem týždňov života. Pri pohľade na príbytok sa neubránila slzám. Plač tíšila rukou priloženou na ústa. 

„Farma mi prirástla k srdcu. Zistila som a cítila som, že som na nejakom pravom mieste, kde som dlhšiu dobu chcela byť, kde som si chcela niečo dokázať, vyskúšať a hlavne sa niečo naučiť. Keď prídem domov, budem si musieť zvykať na kávu, na cukor, na sladkosti, na mäso, na rezne. Poviem pravdu, už mi to ani nechýba. Neviem si predstaviť, že zrazu budem musieť platiť elektriku a budem vedieť, aký je čas či dátum,“ povedala zronená Šárka, ktorá sa na návrat do bežného života vôbec neteší. Ako sama tvrdí, bude to náročné a má z toho strach.

VIDEO: Rozhovor so Šárkou Rácovou krátko po tom, čo sa musela rozlúčiť s Farmou.

Rozhovor so Šárkou Rácovou krátko po tom, čo sa musela rozlúčiť s Farmou.

VIDEO: Šárka Rácová odchádza zo statku so slzami v očiach.

Odchod Šárky Rácovej z Farmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu