Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Psychický kolaps markizáckeho farmára: Slzy a odstúpenie zo súťaže!

Ján Juhaščík to na Farme už nezvláda. Najradšej by sa už videl doma. Zobraziť galériu (6)
Ján Juhaščík to na Farme už nezvláda. Najradšej by sa už videl doma.

BRATISLAVA – Zrútil sa! Niekoľko týždňov mimo civilizácie a odlúčenie od rodiny doľahlo na súťažiaceho Jána Juhaščíka (52) z markizáckej reality šou Farma. Stačila len malá nehoda, pri ktorej si udrel hlavu, a nasledovala nepochopiteľná reakcia. Dlhovlasý súťažiaci začal nadávať ako pohan a neskôr sa aj rozplakal - vraj to na statku už nezvláda a chce ísť domov.

Je to naozaj drsné! Tak ako sľuboval slogan markizáckej reality šou Farma, pobyt na statku je skutočne náročný. Hoci sa spočiatku zdalo, že tou najťažšou skúškou v projekte bude plnenie fyzicky náročných úloh či minimálny prísun jedla, s odstupom času finalisti pochopili, že práve niekoľkomesačné odlúčenie od blízkej rodiny je to, s čím sa budú musieť naozaj popasovať.

Paradoxom však je, že hoci sa v projekte nachádzajú aj mladí farmári, ktorých doma čakajú milujúci partneri či dokonca mamičky s malými deťmi, ako prvý niekoľkomesačné odlúčenie nezvládol 52-ročný Ján Juhaščík. Nepochopiteľné na tom všetkom je, že spúšťačom jeho psychického zrútenia bola zdanlivo neškodná nehoda, pri ktorej si udrel hlavu o zárubňu. Svojský manekýn nielenže spustil spŕšku nadávok, ale následne sa rozplakal s tým, že chce ísť domov.

„Už mám toho dosť, už nech je nedeľa a pôjdem odtiaľto radšej. Nepotrebujem tu ani byť,“ vzlykal Juhaščík. V jeho prípade však treba poznamenať, že nejde o prvý prípad, kedy plakal. Slzy v očiach mal aj len niekoľko týždňov po príchode na statok, kedy mu bolo smutno za svojou mamou. 

Video: Nehoda Jána Juhaščíka, pri ktorej si udrel hlavu.

Úraz farmára Juhaščíka.
Video: Rozhovor s Jánom Juhaščíkom, pri ktorom sa psychicky zrútil.

Plač farmára Juhaščíka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu