Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nenávistný koniec na Farme: Osočovanie a intrigy do poslednej chvíle!

Kvetoslava (vľavo) sa musela s markizáckou šou Farma rozlúčiť. Ešte predtým však stihla Nikole odkázať zopár štipľavých slov. Zobraziť galériu (14)
Kvetoslava (vľavo) sa musela s markizáckou šou Farma rozlúčiť. Ešte predtým však stihla Nikole odkázať zopár štipľavých slov. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dlho sa nezdržala! V markizáckej Farme sa v sobotu opäť vyraďovalo. V dueli sa stretli dve ženy, kočovníčky Kvetoslava Banyaszová (32) a Nikoleta Prokšová (29). Tie pred troma týždňami prišli na statok spoločne. No hoci by mnohí očakávali, že práve tieto dve dámy budú držať spolu a navzájom sa podporovať, opak je pravdou. Medzi dievčatami to už celý týždeň poriadne iskrilo a ich nezhody napokon vyvrcholili súbojom. Ten sa stal osudným blondínke z Veľkej Idy.

Na výhru môže zabudnúť! Súťažiaci z markizáckej Farmy majú za sebou ďalšie vyraďovanie. Svoje sily si v sobotu večer zmerali Kvetoslava Banyaszová a Nikoleta Prokšová. Pritom málokto by pred časom povedal, že práve tieto dve ženy skončia spolu v dueli. Pred troma týždňami totiž prišli na statok spoločne ako kočovníčky, a preto mnohí predpokladali, že sa dievčatá budú navzájom podporovať. No nestalo sa tak.

Už od začiatku týždňa to medzi nimi poriadne iskrilo. A tak si ostatnými zvolená Banyasová vybrala za súperku práve Bratislavčanku Prokšovú. To však nemala robiť. O 3 roky mladšia mamička troch detí totiž východniarku porazila v dvoch súťažných disciplínach.

V poslednej úlohe farmárky používali mokrú handru a duel skončil hodením tejto upratovacej pomôcky do víťazky. Dievčatá sa vzájomne rozlúčili aj štipľavými poznámkami. „Povedala si, že som falošná, no ja hrám na jednu stranu na rozdiel od teba,“ vyprskla na Kikinu adresu Nikoleta. „Nebudem sa hádať a robiť si hanbu. Mám v sebe trošku inteligencie. Každému poviem svoje, keď sa uvidíme mimo Farmy,“ reagovala Kvetoslava. Svojej súperke v liste na rozlúčku ešte odkázala, že jej meno už zabudla a nech ani ona jej meno už láskavo neberie do „huby“.

VIDEO: Rozhovor s Kvetoslavou Banyaszovou po jej vyhadzove zo súťaže.

Rozhovor s farmárkou Kvetoslavou Banyaszovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu