Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kukátko: Petra Polnišová si vyrobila trapas

Petra Polnišová sa odhalila viac, než zamýšľala. Zobraziť galériu (6)
Petra Polnišová sa odhalila viac, než zamýšľala.

BRATISLAVA - Vrátila sa na obrazovky! Petra Polnišová (37) sa po menšej pauze postavila pred kamery v šou Kukátko. V druhej časti jojkárskeho projektu sa jej však niektoré veci vymkli z rúk. Herečka opäť v rámci humornej situácie poukázala na svoju kyprú postavu, no odhalila ju viac, než plánovala. Pri sťahovaní sukne totiž nechtiac potiahla smerom dole aj legíny, ktoré pritom mali zabrániť práve tomu, aby sa neocitla pred publikom len v nohavičkách.

Toto jej nevyšlo! Petra Polnišová je známa tým, že si zo svojich nadbytočných kíl dokáže robiť srandu. Dokázala to aj v šou Kukátko, kde sa rozhodla konkurovať sexici Agi Gubíkovej

Tmavovláska si vyhrnula tričko a predviedla svoje kypré partie v oblasti brucha. No pokračovala ešte ďalej a začala si vyzliekať aj rifľovú sukňu, pod ktorou mala čierne legíny. Tie evidentne mali zabezpečiť, že aj po stiahnutí vrchného kúsku oblečenia zostane Petra dostatočne zahalená. 

Nanešťastie, Polnišová spolu so sukňou potiahla aj nohavice a na chvíľu sa obnažila viac, než bolo v pláne. Na javisku si tak prežila niekoľko trápnych okamihov. Topky.sk sa snažili zistiť, čo v tom momente dvojnásobná mamička prežívala, na naše otázky však neodpovedala. Mnohých divákov ale naozaj pobavila. „Aspoň nejaká sranda. Je skvelá. Ona je proste super herečka, komička na jednotku,” reagovali na jej výstup na sociálnej sieni. Túto scénku prinesie televízia Joj aj dnes v repríze relácie Kukátko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu