Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polnišová sa nezdá: Balí zadaného chlapa!

Michaela Čobejová sa v seriáli prizerá, ako jej muža balí Petra Polnišová. Zobraziť galériu (9)
Michaela Čobejová sa v seriáli prizerá, ako jej muža balí Petra Polnišová.

BRATISLAVA - Namotávanie vlasov na prsty, neustále pritakávanie mužovi... Aj to sú techniky, akými sa Petra Polnišová (37) v seriáli Evita pre FEMINITY snaží upútať pozornosť zadaného chlapa. V pozícii ženy, na ktorej partnera si robí zálusk vlastná kamarátka, sa ocitla Michaela Čobejová (42). Pozrite si, akými všetkými možnými spôsobmi ju tmavovláska znemožnila.

Ženy sú tvory komplikované. Ako prežívajú rôzne stavy, trápenia a radosti, zachytáva sitkom Evita pre FEMINITY. Tentoraz na dosť vážnu tému. „Čítala som v jednej knihe, že ženské priateľstvá neexistujú, že nie sme úprimného vzťahu schopné, že si kradneme sebavedomie a chlapov,” tvrdí v úvode Michaela Čobejová.

A práve ona sa na vlastnej koži presvedčí o pravdivosti tohto tvrdenia, keď jej kamarátka Petra Polnišová začne baliť muža. Blondínka pri tom zažije veľa trápnych momentov. Presvedčte sa sami v seriáli Evita pre FEMINITY, ktorý si môžete pozrieť na stránke Telkáč.tv - viac ako TV program. Knihy od Evity Urbaníkovej nájdete v internetovom kníhkupectve.

VIDEO: Ako to vyzerá, keď si kamarátky kradnú chlapa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu