Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polnišovej návrat na Slovensko: V tesnom overale s vyvalenými prsiami!

Petra Polnišová sa v komédii obliekla do tesného overalu. Zobraziť galériu (10)
Petra Polnišová sa v komédii obliekla do tesného overalu.

BRATISLAVA - Dvojnásobná mamička Petra Polnišová (37) pendluje medzi Slovenskom a Francúzskom, odkiaľ je jej partner Mathieu Darras (34). Aktuálne sa obľúbená herečka zdržuje u nás. Cestuje po krajine s predstavením Štyria na kanape. V hre, ktorú ona sama priniesla z krajiny galského kohúta, ju môžu diváci vidieť v pomerne netradičnom kostýme. Tmavovláska totiž aj svoju váhu využíva ako humornú „rekvizitu”. Nadbytočné kilá obliekla do obtiahnutého overalu. V istých situáciách dokonca necháva ľudí nahliadnuť aj do svojho - kyprými vnadami vyplneného - výstrihu.

Opäť ju vidieť! Petra Polnišová síce býva už viac vo Francúzsku, no nezabúda ani na Slovensko. Najnovšie u nás účinkuje v hre Štyria na kanape, ktorú si sama vybrala. „Nechcela sem prísť s prázdnymi rukami, tak sa rozhodla priniesť trochu francúzskej elegancie, šarmu, vtipu, ľahkosti bytia a radosti zo života,” dozvedeli sme sa v produkčnej agentúre. 

Petru zaujala téma hry, ktorou je rozvod, no riešený s nadhľadom a úsmevom. Je teda jasné, že ide o komédiu. Tomu zodpovedá aj herečkin kostým, v ktorom sa promenáduje na javisku. Polnišová je známa tým, že zo svojich pár kíl navyše si vie pekne vystreliť a tu to naplno dokázala.

Tmavovláska totiž svoju oblú postavu narvala do overalu, na aký si zvyčajne trúfajú len veľmi štíhle ženy. Počas predstavenia však Petra divákom ukazuje aj klady zaokrúhlených kriviek, a to svoj kyprý dekolt. 

 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu