Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pavol Rusko o drsných slovách Rozborila: Tu už ide do tuhého!

Medzi Vilom Rozborilom a Pavlom Ruskom sa strhla drsná mediálna prestrelka. Zobraziť galériu (6)
Medzi Vilom Rozborilom a Pavlom Ruskom sa strhla drsná mediálna prestrelka.

BRATISLAVA - Ostré vyjadrenia, kruté odkazy! Ako sme vás na topkách informovali, medzi Vilom Rozborilom (46) a Pavlom Ruskom (50) sa strhla drsná mediálna prestrelka. Zakladateľ Markízy označil moderátora za príživníka. Moderátor však svojmu bývalému šéfovi nezostal nič dlžný. Nazval ho napríklad mŕtvolou verejného života. Čo na tieto slová hovorí bývalý politik?!

Aktuálne zmeny v Záhorskej Bystrici súvisia najmä so škrtaním nákladov. V rámci uťahovania opaskov pravdepodobne bude okresaný aj finančný balík určený na výrobu relácie Modré z neba, ktorá beží pod taktovkou Vila Rozborila. K téme šetrenia sa najnovšie vyjadril aj zakladateľ modro-žltej televízie Pavol Rusko. Ten si myslí, že ak by bol program vyrábaný interne a nie cez moderátorovu spoločnosť, znížili by sa náklady zhruba o tretinu. „Tu nejde o to, či je niekto pozitívne alebo negatívne nastavený voči Vilovi Rozborilovi, ale určite si z toho urobil vlastnú živnosť a výdatne sa priživil na Markíze,” reagoval pre týždenník Plus 7 dní bývalý riaditeľ televízie.

Ruskove slová moderátora poriadne nahnevali. Bránil sa prostredníctvom fanúšikovskej stránky Modrého z neba na Facebooku. Rozboril svojmu bývalému šéfovi vyčítal napríklad to, že aj za čias jeho úradovania bola externá výroba relácií bežná. Vo svojom vyjadrení si vôbec nekládol servítku pred ústa a do bývalého politika si šťavnato rypol. „Jeho frustrácia z prehry v mediálnom a politickom prostredí už nabrala také rozmery, že dnes už len ako taká mŕtvola verejného života kope, aby poubližovala, kde to ide. U neho našťastie neplatilo, že Božie mlyny mleli pomaly. Vzali to pekne zhurta,” reagoval moderátor.

Bývalého riaditeľa Markízy sme preto oslovili s otázkou, čo na Rozborilove slová hovorí. „Nuž, zabudol vôl, že teľaťom bol...” reagoval stroho Rusko. Vzápätí na to ešte dodal. „Keď už pán Rozboril o mne tak obsiahlo hovorí, chcem mu pripomenúť, že „tento človek“, ako ma nazval, spolu s niekoľkými ľuďmi okolo seba naprojektoval, vytvoril a postavil na zelenej lúke televíziu, do ktorej ho vybral, ktorá mu zmenila život a až doteraz ho fantasticky živila. Takže pokiaľ hovorí o drzosti, mal by začať u seba...” uzavrel tému Rusko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu