Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Andy Kraus je opäť sklamaný: Jojka ruší pôvodné plány!

Slovenskú adaptáciu chorvátskeho seriálu mal pod palcom Andy Kraus. Zobraziť galériu (5)
Slovenskú adaptáciu chorvátskeho seriálu mal pod palcom Andy Kraus.

BRATISLAVA – Pomôže to?! Televízia Joj pristúpila v týchto dňoch k ďalším zmenám vo vysielaní. Začiatkom roka sa na obrazovky znovu vrátil Klan, ktorý predtým po troch odvysielaných častiach stiahli. Nové načasovanie a vylepšený názov však seriálu, ktorý na slovenské podmienky adaptoval Andy Kraus (46), aj tak nepomohli. Po necelom mesiaci ho na Kolibe opäť presúvajú.

Keď Markíza ohúrila divákov Búrlivým vínom, konkurenčná Jojka sa rozhodla priniesť na televízny trh niečo podobné. Na Kolibe preto siahli po chorvátskom seriáli, ktorý na slovenské podmienky adaptoval úspešný scenárista Andy Kraus. Divákov však Klan príliš neohúril.

Kvôli nízkej sledovanosti bol stiahnutý z obrazoviek už po odvysielaní troch častí. Vrátil sa začiatkom roka s vynoveným názvom Klan – V dobrom aj v zlom. Ako sa ale zdá, program ani teraz nesplnil očakávanie kompetentných, v dôsledku čoho bol presunutý na kanálovú dvojku z jojkárskeho portfólia - na stanicu PLUSka. Televízia odôvodnila toto rozhodnutie ako snahu posilniť ju.

Vyzerá to ale tak, že skutočným dôvodom presunu Klanu sú nenaplnené očakávania sledovanosti. Tie začiatkom tohto týždňa ešte klesli, keď začala Markíza vysielať ďalšiu sériu seriálu Chlapi neplačú. „Klan v programovom slote na Jojke nahradí premiérová Súdna sieň v dvoch častiach za sebou,” informovala televízia v tlačovej správe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu