Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Druhá šanca pre Andyho Krausa: Hlavné hviezdy museli bokom!

Andy Kraus a jeho tím dostali so seriálom Klan druhú šancu. Hlavné hviezdy Kristína Svarinská a Patrik Vyskočil divákov vraj príliš nezaujali. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus a jeho tím dostali so seriálom Klan druhú šancu. Hlavné hviezdy Kristína Svarinská a Patrik Vyskočil divákov vraj príliš nezaujali.

BRATISLAVA – Vyškrtli ich?! Už v novom roku sa na obrazovky Jojky vráti romantický seriál Klan, ktorý na slovenské podmienky adaptoval Andy Kraus (46). Prvé časti spomínaného počinu mohli vidieť diváci už začiatkom septembra, no vtedy sa medzi nimi príliš neujal. Na Kolibe preto urobili viaceré opatrenia. Dielo stiahli z obrazoviek a rozhodli sa ho vylepšiť. Zaujímavosťou je, že niekdajšie hlavné hviezdy – Kristína Svarinská (24) a Patrik Vyskočil (21), v novo nasadenej upútavke akosi chýbajú. Zisťovali sme, čo je za tým.

Televízia Joj v týchto dňoch intenzívne propaguje voľné pokračovanie seriálu Klan. Okrem toho, že bol do jeho názvu pridaný podtitul V dobrom aj v zlom, prešla istými zmenami tiež podoba tohto počinu. Romantický príbeh, ktorý má korene v Chorvátsku, bol nanovo upravený tak, aby viac vyhovoval slovenskému divákovi.

Práve z tohto dôvodu zrealizovali kompetentní z Koliby medzi ľuďmi prieskum. Na základe jeho výsledkov potom seriál upravili. Na obrazovkách v súčasnosti beží už aj nová upútavka. Pozornému divákovi  ale určite neuniklo, že kým v minulosti boli propagačné videá hlavne o ústredných postavách stvárnených Kristínou Svarinskou a Patrikom Vyskočilom, tentokrát sa v nich vôbec nenachádzajú.

Ako sa nám podarilo zistiť, prsty v tom má práve spomínaný prieskum. „Divákov akosi neoslovili. Najviac pozornosti venovali Dagmar Bruckmayerovej, ktorá vyzerá ako seriálová mrcha a v podstate im pripomína Ivanu Švehlovú z Paneláku,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízneho prostredia. „Pri tvorbe novej upútavky bolo poukázané na tie najžiadanejšie tváre,” dodal náš informátor.

V súvislosti s danou témou sme oslovili aj Andyho Krausa, ktorý mal na starosti adaptáciu seriálu pre Jojku. Chceli sme vedieť, či niekdajšie hlavné hviezdy Kristínu Svarinskú a Patrika Vyskočila nejakým spôsobom "upratali" do úzadia. „Upútavky na seriál si robila samotná televízia. Mojou úlohou bolo adaptovať tento počin tak, aby to bolo vhodné pre slovenského diváka. A to si myslím, že bolo od začiatku nastavené správne,” povedal pre topky.sk scenárista, ktorý si myslí, že štart seriálu v septembri nesplnil očakávania kvôli nesprávnemu načasovaniu. „Veľmi tomu držím palce, aby to teraz zafungovalo, uzavrel Kraus.

VIDEO: Takto vyzerala pôvodná upútavka na seriál Klan.

Stará upútavka na seriál Klan

VIDEO: Aktuálna upútavka na vynovený seriál Klan - V dobrom aj v zlom.

Aktuálna upútavka na seriál Klan - V dobrom aj v zlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu