Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajomstvo Járovej milenca: Desivá nehoda s krásnou Miss a následky do konca života!

Priateľ Andrey Járovej kedysi havaroval s misskou Romanou Jančiarovou. Zobraziť galériu (7)
Priateľ Andrey Járovej kedysi havaroval s misskou Romanou Jančiarovou.

BRATISLAVA/ZVOLEN - Má slabosť pre atraktívne ženy! Nový partner Andrey Járovej (29) už v minulosti randil s inou mediálne známou kráskou. Konkrétne s finalistkou súťaže Miss. Bohužiaľ, jeho vzťah s Romanou Jančiarovou (36) sa skončil nešťastne. František totiž nezvládol riadenie auta, v ktorom ju viezol 3. septembra 1998 zo školy. Jeho vtedajšia priateľka po nehode upadla do kómy a s následkami bojuje dodnes.

Finalistka Miss Universe SR 2008 a bývalá playmate Andrea Járová prežíva v týchto šťastné obdobie. Dôvodom úsmevu na jej tvári je aktuálny partner František, ktorý dlhé roky žije v Amerike. „Priateľa nechcem príliš medializovať, aby sa nezľakol. Sme spolu krátko a veľmi sa ľúbime,” okomentovala stroho svoje súkromie blondínka.

Muž po jej boku je však niektorým ľuďom dobre známy. Kedysi totiž chodil s účastníčkou Miss Slovensko 1998 Romanou Jančiarovou. Meno víťazky titulov Miss najkrajšie vlasy a Miss najkrajšie oči sa pritom spája najmä s tragickou nehodou, ktorá sa stala pár mesiacov po súťaži.

Podľa našich informácií auto vtedy šoféroval práve František. „Havaroval s finalistkou Miss 1998 Romanou Jančiarovou na Donovaloch,” tvrdí náš čitateľ. Aj podľa vtedajších správ sedel za volantom luxusného auta Slovák s americkým občianstvom.

Po šmyku vozidlo narazilo do iného prechádzajúceho auta práve tou stranou, kde sedela Romana. Kráska zrážku prežila, no zranenia hlavy, panvy a končatín, ktoré utrpela, boli takmer nezlučiteľné so životom. Štyri mesiace bola v kóme, prišla o sluch aj o možnosť mať deti.

S pohybovým ústrojenstvom pomohla Jančiarovej liečba v kyslíkovej komore. Hoci nastalo isté  zlepšenie, je jasné, že jej život sa od základov zmenil. Už 15 rokov je odkázaná na pomoc najbližších a žije v podstate v ústraní. To sa údajne podpísalo aj na jej psychickom stave.

Ako sa  jej aktuálne darí, sme sa snažili zistiť u jej kamarátky a zároveň Miss Slovensko 1996 Vladimíry Hreňovčíkovej. „S Romanou som stále v kontakte, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať. Jej rodina nikdy nemala záujem o medializáciu,” slušne odmietla poskytnúť bližšie informácie.

Romana Jančiarová v roku 1998 súťažila o titul Miss Slovensko.
Zobraziť galériu (7)
Romana Jančiarová v roku 1998 súťažila o titul Miss Slovensko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu