Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový milenec sexice Járovej: Feri, si frajer!

Andrea Járová žiari šťastím. Spoločne s priateľom Františkom takto prezentujú svoju lásku na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (9)
Andrea Járová žiari šťastím. Spoločne s priateľom Františkom takto prezentujú svoju lásku na sociálnej sieti.

BRATISLAVA – Zaľúbila sa! Playmate Andrea Járová (29) má telo, o ktorom sníva nejeden chlap. Zástupcovia mužského pohlavia si však najnovšie budú musieť nechať zájsť chuť. Ako sa nám podarilo zistiť, sexi blondínka je nejaký ten čas zadaná. Oči má len pre svojho priateľa Františka.

Na topkách sme vás nedávno informovali o úspechu Andrey Járovej na svetovej súťaži krásy. Z Rumunska si priniesla titul Miss World Bikini Model 2013. Ako sa nám najnovšie podarilo zistiť, sexi blondínke sa darí aj v súkromí. So svojou láskou sa pochválila už aj priateľom na sociálnej sieti.

Keď sme Andreu kvôli jej novému objavu oslovili, do reči jej príliš nebolo. „Ospravedlňujem sa, len priateľa nechcem moc medializovať, aby sa nezľakol. Sme spolu krátko a veľmi sa ľúbime, napísala nám v smske Járová. 

Blondínkin partner František sa ale svojou šarmantnou priateľkou celkom hrdo pýši. Na sociálnej sieti zverejnil množstvo ich spoločných fotografií, ktorými sa medzi priateľmi postaral o riadny rozruch. „Ty si herec Feri, blahoželám,” reagoval jeden z nich. Nadšenie, že ich kamarát ulovil takúto sexbombu, však neskrývali viacerí...

Andrea Járová je poriadny kus ženy. Na ženskom magazíne FEMINITY.sk sa dozviete, ako vyzývavo chodí oblečená počas horúcich letných dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu