Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyžehlená tvár Dagmar Havlovej: Nemá ani vrásku!

Dagmar Havlová zaskočila verejnosť svojou vyžehlenou tvárou. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová zaskočila verejnosť svojou vyžehlenou tvárou.

PRAHA - Ako porcelánová bábika! Herečka Dagmar Havlová (60) patrí k ženám, ktorým by ich skutočný vek uhádol zrejme len málokto. Vdova po bývalom českom prezidentovi Václavovi Havlovi (†75) má totiž tváričku ako dievčatko.

O pár kíl ľahšia, o dekádu rokov mladšia! Herečka Dagmar Havlová sa pred pár dňami zúčastnila tlačovej konferencie Českej televízie. Na podujatí prekvapila väčšinu prítomných svojím oslnivým vzhľadom. Bývalá prvá dáma má totiž ukážkovú postavu a tváričku typickú skôr pre mladé slečny než pre zrelú ženu. Hoci si blondínka pravdepodobne potrpí na značkovú kozmetiku, nie je vylúčené, že jej k dokonalosti pomohli aj šikovné ruky odborníkov.

Aj napriek tomu, že Havlová doslova žiarila, netajila sa tým, že sa cíti unavene. Som vyčerpaná a potrebujem doplniť benzín a načerpať energiu," povedala v rozhovore pre portál super.cz herečka, ktorú si mnohí spájajú napríklad aj s postavou Vlastičky z kultovej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutentag. V súčasnosti sa nakrúca pokračovanie spomínaného filmu. Ako sme vás už na topkách informovali, objaví sa v ňom aj samotná blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu