Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Unikli pikošky o Dědictví aneb Kurvahošigutntag 2: Smrť Vlastičky!

Vlastička v podaní Dagmar Havlovej sa vedľa Bolka Polívku v druhej časti neobjaví. Zobraziť galériu (9)
Vlastička v podaní Dagmar Havlovej sa vedľa Bolka Polívku v druhej časti neobjaví.

PRAHA - Už čoskoro bude pokračovanie! Komédia Dědictví aneb Kurvahošigutntag sa v deväťdesiatych rokoch minulého storočia stala doslova kultovou. Najnovšie sa už začína pracovať na druhej časti, ktorá by sa mala nakrúcať tento rok v máji. Podstatnou zmenou je smrť Bohušovej Vlastičky, ktorú hrala Dagmar Veškrnová (60) - neskoršia prvá dáma Česka s priezviskom Havlová.

V Čechách finišujú prípravy na pokračovanie komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Mnohé hlášky z tohto filmu totiž zľudoveli a jeho úspech dlho volal po ďalšej časti. Nakrúcať by sa malo začať v máji. Bolek Polívka už stihol čo-to aj prezradiť.

Najväčší otáznik dlho visel nad účasťou Dagmar Havlovej. Tá je totiž vdovou po bývalom českom prezidentovi Václavovi Havlovi a úloha pojašenej radodajnej Vlastičky sa k nej už akosi nehodí. Najprv presiakli správy, že táto postava zmení svoj charakter. No teraz je už jasné, ako sa s tým tvorcovia vyrovnali.

Dej dvojky totiž začne na jej pohrebe. Manželovi Bohušovi sa však bude ešte zjavovať v predstavách a bude nežnejšia a milšia ako kedysi, proste ideálna žena. Polívkovej postave zas pribudli vrásky, kilogramy aj deti. A tu sa našiel priestor aj na účinkovanie hercovej vlastnej dcéry Anny Polívkovej.

A čo bude po starom? Bohuš sa po rokoch opäť napije a alkoholu zas nebude vedieť odolať. To prinesie do jeho života riadne zvraty. Zaujímavosťou tiež je, že by sa mal v dvojke mihnúť aj Karel Gott - tak ako tomu bolo v prvej časti. „Nechcem sa chváliť, ale myslím, že som napísal dobrý scenár. Ono to nebude až tak pokračovanie prvého filmu, skôr to budú takí Traja mušketieri po dvadsiatich rokoch,” prezradil Bolek. Premiéra sa zatiaľ plánuje na február budúceho roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu