Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nočný záťah prvej »dámy« Havlovej: Jeden panák, druhý panák... Vlastička, neblbni!

Dagmar Havlová si víťazný večer patrične užila. Zobraziť galériu (5)
Dagmar Havlová si víťazný večer patrične užila. (Zdroj: showpix.cz)

BRATISLAVA - Ale no toto... Dagmar Havlová (61) sa v spoločnosti zvyčajne správa tak, ako sa na bývalú prvú dámu patrí. No zdá sa, že aj vždy elegantná a noblesná blondínka si občas vie vyhodiť z kopýtka. Na párty po ankete Týtý jej totiž po celý čas robil spoločnosť aj pohárik s alkoholom. A cestou domov ju zrazu podopierali kamarátky.

Uplynulý víkend sa u našich západných susedov niesol v znamení víťazstva a prehier - odovzdávali sa totiž ceny obľúbenej ankety Týtý. Exkluzívne sošky v tvare zrkadielka si domov odniesli najobľúbenejšie televízne tváre a projekty uplynulého roka. Medzi nimi napríklad aj Dagmar Havlová. Tá si do spoločnosti pre šťastie obliekla košeľu svojho nebohého manžela Václava Havla.

Pre blondínku bol galavečer nakoniec mimoriadne úspešný - za svoj minuloročný herecký výkon si totiž vyslúžila hneď dve víťazstvá. Stala sa nielen najobľúbenejšou herečkou, ale dostala aj absolútne najvyšší počet hlasov od divákov. A bývalá prvá dáma sa takýto triumf rozhodla aj patrične osláviť. 

Počas celého večera jej totiž okrem kolegov a známych robil spoločnosť aj pohárik s alkoholom. V jej rukách sa striedal jeden aperitív za druhým a úsmev na perách sa rozširoval. Cestou z afterpárty však herečka už potrebovala pomoc - z každej strany ju museli podopierať kamarátky. „Stále mala pri sebe pohárik, možno vypila viac, ako je zvyknutá,“ prezradil nám náš zdroj. Ktovie, či išlo naozaj o dôsledok požitia alkoholu alebo sa po hodinách zábavy prejavili zdravotné problémy, ktoré sa v súvislosti s Havlovou v poslednom období spomínajú. 

Dagmar Havlovej robil počas celého slávnostného večera spoločnosť aj pohárik s alkoholom.
Zobraziť galériu (5)
Dagmar Havlovej robil počas celého slávnostného večera spoločnosť aj pohárik s alkoholom.  (Zdroj: showpix.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu