Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vlastička po 20 rokoch: V Kurvahošigutentag spolu s Lasicom!

Vlastička v pokračovaní komédie Dědictví chýbať nebude. Predstaví sa však v úplne inej podobe. Vo filme si tentokrát zahrá aj Milan Lasica. Zobraziť galériu (7)
Vlastička v pokračovaní komédie Dědictví chýbať nebude. Predstaví sa však v úplne inej podobe. Vo filme si tentokrát zahrá aj Milan Lasica.

SEDLČANY – Z pojašenej krčmárky elegantnou paničkou! Pokračovanie kultovej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutentag by si bez jednej z Bohušových žien – Vlastičky vedel predstaviť zrejme len málokto. Hoci účasť jej predstaviteľky Dagmar Havlovej (60) bola spočiatku neistá, blondínka už v týchto dňoch zarezáva pred kamerami. Pri pohľade na fotografie z nakrúcania niet pochýb, že sa máme na čo tešiť. Na svoje si prídu aj priaznivci Milana Lasicu (73).

Vlastička sa vrátila! Bývalá prvá dáma Českej republiky Dagmar Havlová je s filmom Dědictví neodmysliteľne spätá. Chýbať preto nebude ani v pokračovaní komédie, na ktorom sa v týchto dňoch intenzívne pracuje. Postava poplašenej Vlastičky však prešla vo filme výraznou zmenou. Stala sa z nej kultivovaná a elegantná dáma.

Hneď v úvode ale Bohušova milovaná Vlastička zomrie. V snoch a spomienkach sa mu však bude pravidelne objavovať. „Je to veľmi pekná a nežná rola,” prezradil ešte pred nakrúcaním Bolek Polívka stvárňujúci hlavného hrdinu Bohumila Stejskala.

V pokračovaní kultovej komédie sa objaví aj množstvo iných uznávaných hercov. Za všetkých možno spomenúť napríklad Milana Lasicu. „Na pľaci som bol jeden deň a mám to už za sebou. Nakrúcalo sa mi veľmi dobre,” povedal topkám na margo toho umelec, ktorý vo filme stvárni primára v protialkoholickom ústave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu