Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neposlušné šaty Márie Čírovej: Stačilo málo a ...

Mária Čírová sa pri jazere objavila v krátkych čiernych šatách. Tie ju však naozaj potrápili. Veľký výstrih totiž takmer odhalil aj to, čo nemal. Zobraziť galériu (13)
Mária Čírová sa pri jazere objavila v krátkych čiernych šatách. Tie ju však naozaj potrápili. Veľký výstrih totiž takmer odhalil aj to, čo nemal. (Zdroj: Topky.sk)

SENEC – Mladá Mamička Mária Čírová (24) si podobne ako väčšina Slovákov užíva horúce letné dni pri vode. Pred pár dňami sme ju stretli pri jazere v Senci, kam zavítala spolu s deťmi a svojimi kamarátmi. Blondínka tam dorazila v krátkych čiernych šatách, ktoré ju však poriadne potrápili. Speváčka si totiž pri každej príležitosti kontrolovala svoj hlboký výstrih, ktorý takmer ukázal aj to, čo malo ostať zakryté.

Už niekoľko týždňov našu krajinu sužujú tropické horúčavy. Preto trávi čoraz viac Slovákov voľné chvíle pri vode. Príjemným osviežením v podobe jazera sa nechala zlákať aj Mária Čírová. Pred pár dňami sme ju totiž pri jednom z nich stretli. Mladá mamička sa v spoločnosti svojich detí a blízkych priateľov vybrala do neďalekého Senca.

Tam si horúci letný deň užívala v ľahkých čiernych šatách. Tie ju však riadne potrápili – mali zrejme o čosi väčší výstrih než na aký je speváčka zvyknutá. Každú chvíľu si totiž outfit kontrolovala, či jej spod neho nevykukne o čosi viac, ako by si želala. 

Blondínka by sa však rozhodne nemala za čo hanbiť. Aj po dvoch pôrodoch sa totiž môže pochváliť super figúrou. Dalo by sa preto očakávať, že drží neustále diéty. No opak je pravdou. V miestnom bufete si totiž dopriala kalorickú bombu - langoš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu