Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trápenie mamičky Čírovej: S dcérkou skončila v nemocnici!

Speváčka Mária Čírová skončila na Mikuláša so svojou polročnou dcérkou Zoe v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Mária Čírová skončila na Mikuláša so svojou polročnou dcérkou Zoe v nemocnici. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Takého Mikuláša si nepredstavovali! Mária Čírová (23) s manželom Mariánom Kachútom (37) prechádzajú ťažkým obdobím. Dôvodom ich trápenia je polročná dcérka Zoe, ktorá skončila minulý týždeň v nemocnici. Speváčka prosí fanúšikov na sociálnej sieti Facebook, aby na dcérku mysleli, nech je čím skôr doma.

Speváčka Mária Čírová sa dostala do povedomia verejnosti už vo svojich 19 rokoch, kedy vyhrala autorskú súťaž a vydala svoj prvý album Búrka. Odvtedy toho stihla naozaj veľa. Zaľúbila sa do producenta Maroša Kachúta a porodila mu syna Huga. Keďže sa interpretka nikdy netajila tým, že túži po veľkej rodine, onedlho priviedla na svet svoje druhé dieťa. Dcérku Zoe.

No a práve najmladší člen rodiny vytvára blondínke v posledných dňoch vrásky na čele. Mária sa svojim fanúšikom na Facebooku zverila, že jej ratolesť musela svojho prvého Mikuláša prežiť vo vysokých horúčkach v nemocnici. „S odstupom pár dní som vďačná aj za ťažšie chvíle svojho života, lebo len vtedy si dokážeme uvedomiť, čo je na tomto svete podstatné a čo nie. Nemocnica je určite miesto, kde sa vám ten rebríček hodnôt vždy dobre poprehadzuje,“ napísala speváčka na svojej stránke. „Obe sme naladené na Vianoce, už sa len dostať domov. Myslite na nás, nech je to čím skôr,“ poprosila svojich fanúšikov Mária.

Keď sme sa však Čírovej opýtali na stav jej dcérky, nechcela o tom príliš hovoriť. „Verím, že budete rešpektovať, že sa k tomu viac nechcem vyjadrovať. Je to však na dobrej ceste a čoskoro by nás mali prepustiť,“ prezradila nám mladá mamička. V súvislosti so vzniknutou situáciou treba podotknúť, že to nie je prvýkrát, čo mladá rodinka trávi predvianočný čas v nemocnici. Aj pred rokom pobudla Čírová pár dní v priestoroch zdravotného zariadenia. Dôvodom vtedy bol zápal obličky. „Snáď to nebude v našej rodine tradícia,“ vtipne okomentovala situáciu speváčka.

Prečítajte si: Mária Čírová odpremiérovala videoklip My na Facebooku

Mária Čírová zverejnila na sociálnej sieti Facebook túto fotku a prosila svojich fanúšikov, aby na jej dcérku mysleli, nech je čím skôr doma.
Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová zverejnila na sociálnej sieti Facebook túto fotku a prosila svojich fanúšikov, aby na jej dcérku mysleli, nech je čím skôr doma.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu