Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jojkárka Pavolová bez zábran: Vrhla sa na Plačkovej melóny!

Stanislava Pavolová sa so záujmom vrhla na megaprsia Zuzany Plačkovej. Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová sa so záujmom vrhla na megaprsia Zuzany Plačkovej.

BRATISLAVA – Radšej raz chytiť, než stokrát vidieť! Najvýraznejšou časťou tela Zuzany Plačkovej (21) sú bez pochýb jej silikóny. Pohľad na ne mnohých ľudí doslova fascinuje. Nečudo, že viacerí túžia po tom, aby sa ich mohli dotknúť. Takejto možnosti neodolala ani jojkárska redaktorka Stanislava Pavolová (31), ktorá blondínkine melóny obchytkávala s veľkým záujmom.

No nechyť si! Stanislavu Pavolovú a Zuzanu Plačkovú sme stretli pred pár dňami na večierku, kde pútali maximálnu pozornosť. Jojkárska moderátorka sa totiž bez rozpakov vrhla na blondínkine veľké prsia - omakala si ich priamo pred televíznou kamerou.

Ako nám Stanislava prezradila, k tomuto smelému kroku ju dohnala práve práca. „Pripravujem reportáž do Top Star Magazínu o dámach s veľkým poprsím. Aby diváčky videli, že ide o skutočné megapoprsie, dala som tam ruku na porovnanie,“ povedala nám k tomu Pavolová. 

Jojkárka tiež patrí k ženám, ktoré v hlbokých výstrihoch majú čo ukázať. No aj napriek tomu nás zaujímalo, či po osobnej skúsenosti s Plačkovou nezatúžila po podobne objemných vnadách. „Ja som spokojná. Nemenila by som nič,“ uzavrela tému s úsmevom moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu