Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Pavolovej vyliezali prsia: Stanka, toto chcelo odvahu!

Stanka Pavolová predviedla odvážny model. Zobraziť galériu (29)
Stanka Pavolová predviedla odvážny model.

PEZINOK – Dráždivý model! Známe jojkárske tváre sa v stredu podvečer zúčastnili na módnej prehliadke, aby podporili dobrú vec. V úlohe manekýnky sa predviedla aj moderátorka Stanka Pavolová (30), ktorej obliekli bezkonkurenčne najvyzývavejšiu róbu večera. Blondínka mala sukňu šiat vyhrnutú pekelne vysoko. Efekt zvodnosti umocňoval hlboký výstrih, ktorý toho odhalil viac, než bol pôvodný zámer!

Na stredajšej módnej prehliadke, ktorá sa konala v istom pezinskom hoteli, si prišiel na svoje snáď každý. Prítomné dámy si obzerali jedinečné, ručne zdobené modely šiat z dielne Michaely Bubelíny, páni si vychutnávali pohľad na krásne ženy. Neprehliadnuteľnou bola na móle najmä moderátorka jojkárského Top Star magazínu Stanka Pavolová.

Plavovláska sa totiž môže pochváliť nielen peknou tváričkou, ale aj dokonalou figúrou. Navyše, nechýba jej ani poriadna dávka odvahy. Zrejme preto do najextravagantnejšieho modelu obliekli práve ju. Hoci róba čiernej farby odhaľovala blondínke nohy, väčšiu pozornosť pútala vrchná časť jej tela. Stankine prednosti v hlbokom výstrihu sa jednoducho nedalo prehliadnuť. 

Zaujímalo nás preto, ako sa Pavolová v odvážnych šatách cítila. „V danú chvíľu som to vôbec neriešila. Sústredila som sa na to, aby som to dobre predviedla. Chcela som to mať rýchlo za sebou,“ povedala nám na adresu toho blondínka, ktorú znervózňovala najmä ozdoba vo vlasoch. Ako sama priznala, na takéto doplnky nie je vôbec zvyknutá. 

Hoci Stanka svoje nadšenie zo šiat neskrývala, do spoločnosti by si ich zrejme neobliekla. „Sú krásne, ale naozaj veľmi odvážne. Nie je mi to príjemné, ak sa všetky pohľady sústredia na jedno miesto,“ poznamenala, čím narážala na odvážny výstrih šiat. „Síce doma v šatníku takéto kúsky mám, no keď po nich náhodou siahnem, vždy zaváži viac to, že sa chcem cítiť radšej komfortne," uzavrela.



Ako vyzerali ostatné prominentné modelky nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu