Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jojkárka Pavolová pracuje na sexepíle: Takto si tvaruje zadoček!

Stanislava Pavolová šport jednoducho miluje, preto vo fitku trávi pomerne veľa času. Zobraziť galériu (11)
Stanislava Pavolová šport jednoducho miluje, preto vo fitku trávi pomerne veľa času. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Postavička ako lusk! Stanislavu Pavolovú (31) môžeme pokojne označiť za jednu z najsexi moderátoriek televízie Joj. V spoločnosti sa rada objavuje v odvážnych outfitoch, no pozornosť púta aj svojou dokonalou postavičkou. Tú si precvičovala aj pred pár dňami v novootvorenom fitku v centre Bratislavy. Ako sama prezradila, pravidelný pohyb sa pre ňu stal drogou, bez ktorej jednoducho nedokáže žiť.

Práca pred televíznymi kamerami si vyžaduje nielen dar reči, ale aj sympatický vzhľad a oku lahodiace krivky. Tieto atribúty s prehľadom spĺňa jojkárka Stanislava Pavolová. Tá sa totiž môže pochváliť postavičkou ako lusk. Svoje telo nedávno prišla precvičiť aj do novootvoreného fitka v centre Bratislavy, kde moderátorka trávi pomerne veľa času.

Nie je žiadnym tajomstvom, že pravidelný pohyb sa pre blondínku stal akousi drogou. „Tie endorfíny, ktoré sa vyplavujú pri cvičení, sú neskutočne príjemné. Cítim sa omnoho lepšie psychicky aj fyzicky. A okrem iného mi vadia tukové vankúšiky, preto sa radšej hýbem,“ prezradila pre topky.sk tvár jojkárskeho Top Star magazínu. 

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami si však podobne ako väčšina ľudí ani ona nedáva pozor na to, čo zje. „Tak v novembri - decembri si prestávam dávať pozor. V januári - februári nabieham opäť na zdravú stravu. Cez Vianoce neberiem ohľad na svoju postavu. Sviatky si proste nedokážem predstaviť bez majonézového šalátu, vyprážaného kapra a sladkostí od výmyslu sveta,“ povedala Pavolová, ktorá sviatky pokoja strávi na strednom Slovensku v kruhu najbližších.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu